Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Titeket nem duhitene fel hogy...

Titeket nem duhitene fel hogy anyatok büszkesége miatt nem lennétek gazdagok?

Figyelt kérdés

Vér szerinti apám egy kögazdag vállalkozó volt anyám az egyik üzletében dolgozott 19 éves korában és hát...osszejottek. rendes kapcsolat volt nem csak az amire gondoltok. aztán terhes lett anyám osszekoltoztek csak ott állítólag kiderult hogy egy idegbeteg agresszív ember az apám.

Anyám azt mondta azért hagyta el mert ő is megijedt ahogy a melosaival ordibalt meg viselkedet azt mondta ebből nem kér.

Aztán vegulis anyám azt akarta ne legyen apám és köztem semmilyen kapcsolat.

Cserébe nem kért gyerektartast csak kapott egy lakást és le volt tudva a dolog .

Így én sose ismertem apám.nagybatyam mesélte el mikor reszeg volt hogy ki volt apám.

És megneztem facebookon van 2 öcsém 1 húgom és tényleg nagyon gazdagok.. sportkocsik és folyamatos külföldi nyaralasokrol ott vannak a képek. És a vállalkozása se kicsi inkább közepes méretű cég.

Keserű szájízzel gondolok erre hogy amúgy full gazdag lehetnek mint első szulott fia.

Full más lehetetett volna az életem.

Saját erőből csak proli életre futja amit keresek azt el is koltom.

Átlag színvonalon élek van 1 gyermekem de sajnos agresszív kiabálos géneket enis kaptam szóval ugyan így hagytak el engem is mint apám.

Csak én a gyermekemmel szoros kapcsolatban maradtam.

Anyám eldontote az életem és ez úgy érzem nem volt jogos a részéről jogom lett volna megismerni az apám.

Ha nem is élnének együtt hetvegi apuka szerepre meg kellet volna hagyni.

2023. szept. 19. 19:50
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
 111/120 A kérdező kommentje:

Jó csak azt ertsetek meg hogy ha nem szülnek a fehér nők szimplán kíhalunk.

Hatalmas sza.ban vagyunk és ezt szakértők is mondják

Az a civilizáció ami nem újítja meg magát gyerekekkel kipusztul.

Abnormális hogy a legokosabb leg talpraesetebb réteg nem csinál gyereket.

A feminista és genderpropaganda miatt meg kényelmi szempontból.

Csak a magam fajták akik úgy vannak vele hogy nekik már mindegy.legalabb a gyerekemnek jobb legyen.

Hiába nem a középkorban élünk az emberi élet célja mindig is a reprodukció volt hissz egyenkent megoregszunk megbetegszunk és meghalunk. Gyermeked az egyetlen dolog ami belőled megmarad vegulis.

Nem tudom ezt miért nem képesek belatni egyes hölgyek hogyha 10 bol csak 6 nak lesz gyereke

Akkor hogy ne kezdjen csökkeni a népesség annak a 6 anyának kéne pótolni a másik 4 et is ×2 mert apakat is .

6 anyának kéne szülni 20 gyereket hogy társuk a létszámot.

Ami 3,3 /anya ami nem.fog meni .

Végén a 20 főből lesz 12 aztán 6

Aztán 3 és kész.

Ez nagyobb probléma mint a klimavaltozas csak persze nehéz erről beszélni tudom.

2023. szept. 21. 22:05
 112/120 anonim ***** válasza:
84%

"Abnormális hogy a legokosabb leg talpraesetebb réteg nem csinál gyereket."

Hát ha a legertelmesebb réteg azt látja, hogy nincs miből felnevelni egy gyereket akkor nem fog, nem értem mit nem értesz ezen.

"A feminista és genderpropaganda miatt meg kényelmi szempontból."

MILYEN GENERPROPAGANDA? HOL? Te amúgy mi a faszról beszélsz? :D

Nézz már utána a feminizmusnak pls hogy miből áll.

És mi az, hogy kényelmi szempontból nem szülnek a nők? Beszélgess már nőkkel kérlek. Százezer oka lehet annak, hogy egy nő nem szül. Például lehet, hogy nem lehet gyereke, vagy csak szimplán nem akar. Ha nem akarok gyereket minek szüljek? Hogy fennmaradjanak a "fehérek"? (csak mert azt írtad, hogy a fehér nőknek kell szülni)

És aztán a gyereket ki, miből és hogyan fogja felnevelni?

"Csak a magam fajták akik úgy vannak vele hogy nekik már mindegy.legalabb a gyerekemnek jobb legyen."

Ez alapjaiban véve nagyon jó gondolat. Én pl azért sem szülök, mert tudom, hogy nem tudnék a gyerekeknek jobbat adni.

"Nem tudom ezt miért nem képesek belatni egyes hölgyek hogyha 10 bol csak 6 nak lesz gyereke (...)"

Továbbra is kérdezem, hogy szerinted nőként én mi vagyok? Egy két lábon járó inkubátor? Miért lenne *kötelességem* szülni, ha nincsenek meg a megfelelő feltételek egy gyermek felnevelésére?

Nagyon remélem, hogy nem lányod van, bár igazából ha a fiad van és ugyanezt a nézőpontot látja tőled sem sokkal jobb a helyzet...

2023. szept. 21. 22:41
 113/120 anonim ***** válasza:
100%
Mondanám hogy ha ekkora a szád akkor szüld tele a földet te, de az ilyen inkább ne szaporodjon
2023. szept. 21. 23:21
 114/120 A kérdező kommentje:

112# lányom van és remélem sokat fog szülni. És szinte biztos vagyok benne hogy lesz unoka sok.

az a baj a körülmények amiket elvartok már túl magasak .nem realisak .

Olyannyira el vagyunk kenyelmesedve hogy elszakadtunk az igazi emberi letezestol.

Ahogy a romák és ahogy a keleti fejletlenebb népek élnek az az igazi emberi létezés.

Statisztikailag nézd az nem fog beleferni hogy 10 bol 4 nek ne legyen de mondjuk 3 se fér bele .

Jó abban igazatok van hogy fel is kell nevelni és nem tehetjük meg azt mint 100 éve hogy menjen és terelje a birkakat a mezőn.

Nem is tudjuk kiengedni őket sehova olyan brutális a forgalom és sok a beteg ember .

Gondoljátok bele milyen lehetett hogy nyugodtan kiküldheted a gyerekeket a mezőre aztán bejottek ha éhesek voltak és kész.

Nem csak a nők hibája hanem a rendszere vegulis.

Akor is kotelesegunk annyi gyermeket vállalni amennyit magunk bírunk ha 1 akor 1 .

De egy jól működő kapcsolatba simán belefer 3 is .

2023. szept. 21. 23:55
 115/120 anonim ***** válasza:
100%

"lányom van és remélem sokat fog szülni."

AZt a qrva! Mintha valami ellős kocáról beszélnél.

Itt nyígsz, hogy nem vagy gazdag. Szerinted a sorra pottyantott gyerekeknek mi fog jutni?

2023. szept. 22. 00:45
 116/120 anonim ***** válasza:
72%
Ne válaszoljatok neki, kamu a sztorija. Nincs semmi gazdag apuka, meg a többi sem, csak jött provokálni és írt egy mesét.
2023. szept. 22. 06:28
 117/120 A kérdező kommentje:

116# Pedig igaz be is bizonyitanam neked csak mondj egy módszert rá hogy hogyan tudnám ezt vegrehajtani?

Eltertunk az eredeti témától. de nem bírom megalni ha arra bizditanak emberek hogy ne legyenek gyerekek.

Okos tanult nők egyszerűen nem értem hogy nemertik. hogy meg fognak betegedni öregen és vége. sose gondolnak a halálra??

Nekem az sose volt kérdés akarok e gyereket,csak az találok e olyat aki szulne nekem.

Most 1 van de ha lenne lehetőségem szeretnék még

2023. szept. 22. 07:52
 118/120 anonim ***** válasza:
100%
#116 Én is kezdem egyre inkább ezt gondolni, persze sajnos vannak idióták...
2023. szept. 22. 12:39
 119/120 anonim ***** válasza:
100%

Apadat nem erdekled mert kulonben kiharcolta volna hogy rendszeresen lasson.

Gondolta hogy egy lakast ad es ezzel lezarja az egeszet. Ha akart volna latni akkor fizette volna a gyerektartast es hetvegente nala lettel volna.

Az apam agressziv, alkoholista, masokat hibaztat mindenert, mellesleg csoro. Ha gazdag lenne akkor is jobban orultem volna olyan apanak aki szegeny de legalabb nyugodt csaladi legkort teremt es nem szegyenkezek miatta hogy mar megint full reszegre itta magat.

2023. szept. 22. 13:55
 120/120 A kérdező kommentje:

Azt honnan vetted hogy alkoholista ? 😀 ezt meg ense tudom .

Elvileg nem azért agresszív mert iszik hanem ilyen a jelleme .

Tudjátok van az a maximálista embertipus edzokben is aki a kiabalassal és szigorral hajtja ki a maximumot az emberből szerintem apám is ilyen .

Enis ilyen vagyok ha pialok akor szelíd leszek és full békés. De józanul tudok idegbetegeskedni .

2023. szept. 22. 14:07
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!