Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Titeket nem duhitene fel hogy...

Titeket nem duhitene fel hogy anyatok büszkesége miatt nem lennétek gazdagok?

Figyelt kérdés

Vér szerinti apám egy kögazdag vállalkozó volt anyám az egyik üzletében dolgozott 19 éves korában és hát...osszejottek. rendes kapcsolat volt nem csak az amire gondoltok. aztán terhes lett anyám osszekoltoztek csak ott állítólag kiderult hogy egy idegbeteg agresszív ember az apám.

Anyám azt mondta azért hagyta el mert ő is megijedt ahogy a melosaival ordibalt meg viselkedet azt mondta ebből nem kér.

Aztán vegulis anyám azt akarta ne legyen apám és köztem semmilyen kapcsolat.

Cserébe nem kért gyerektartast csak kapott egy lakást és le volt tudva a dolog .

Így én sose ismertem apám.nagybatyam mesélte el mikor reszeg volt hogy ki volt apám.

És megneztem facebookon van 2 öcsém 1 húgom és tényleg nagyon gazdagok.. sportkocsik és folyamatos külföldi nyaralasokrol ott vannak a képek. És a vállalkozása se kicsi inkább közepes méretű cég.

Keserű szájízzel gondolok erre hogy amúgy full gazdag lehetnek mint első szulott fia.

Full más lehetetett volna az életem.

Saját erőből csak proli életre futja amit keresek azt el is koltom.

Átlag színvonalon élek van 1 gyermekem de sajnos agresszív kiabálos géneket enis kaptam szóval ugyan így hagytak el engem is mint apám.

Csak én a gyermekemmel szoros kapcsolatban maradtam.

Anyám eldontote az életem és ez úgy érzem nem volt jogos a részéről jogom lett volna megismerni az apám.

Ha nem is élnének együtt hetvegi apuka szerepre meg kellet volna hagyni.

2023. szept. 19. 19:50
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/120 A kérdező kommentje:

16#azert nem mondtak mert nem kérdeztem elégé zavart gyerekként ez a téma. Nevelő apám sose tudtam apának hívni mindig a néven szólítottam pedig 2 éves korom óta megvan .

Zavart az egész dolog.

Jó abban igazad van hogy apám is nagy szemetlada lehetett egyszerűbb volt neki így őt is elitelem .én sose hagytam volna ennyiben a dolgot .

Hétvégente minimum elvinnem a gyerekem.

Az a baj mindenki a boldogságot keresi és mindenki más le van szarva.

Senkit nem.erdekel pl az hogy milyen rossz egy gyereknek beleszokni hogy új anyuka,apuka van stb

2023. szept. 19. 21:16
 22/120 anonim ***** válasza:
100%
Egy olyan ember gyerekeként mondom ezt, mint az apád... legyél hálás anyukádnak, hogy megmentett ettől. Mert ilyen esetben a pénz kurvára nem jelent semmit. Én és a tesóim is több éve járunk pszichológushoz, próbáljuk valahogy feldolgozni ezt a gyerekkorunkból. Bármit megadnék azért, hogy inkább teljesen csórón nőjünk fel, mint hogy így...
2023. szept. 19. 21:18
 23/120 A kérdező kommentje:

Nem hallottál meg a babakotvenyrol 😀😀

Gyűjtöm szép lassan.

Azért 400 e én is keresek nem vagyok szegény csak nem vagyok gazdag

2023. szept. 19. 21:19
 24/120 anonim ***** válasza:
100%

"Miért a gazdag kölykök alá ki tesz BMW 20 évesen 😀 nem saját munkából szerezte egyik se."

. Most akkor apád se munkával csinálta meg? Ő alá is alátettek mindent, az ő apja alá is és így tovább Noéig?

Vagy csak nem fogtad fel a kérdésem?

2023. szept. 19. 21:21
 25/120 A kérdező kommentje:

22# elhiszem de anyám is ugyan ilyen idegbeteg volt semmivel se jobb.

Én se vagyok tökéletes vannak pszichológia hibáim nem is kevés tuti én is szemelyiseg zavaros vagyok még valószínű apám is az lehet .

Vagy csak duhkezelesi probléma.

Az a baj minél modosabb a család annál több hülye szabalyt kell tartani .

De minél szegényebb annál jobban magadra vagy utalva egyik se jo

2023. szept. 19. 21:23
 26/120 anonim ***** válasza:
97%
Kérdező, ha még ilyen idegbeteg faxxal nősz fel, akkor még azon picsognál, hogy annyi szart, amennyit kaptál fatertól, csak kokóval lehet kibírni...
2023. szept. 19. 21:27
 27/120 anonim ***** válasza:
100%

"Saját erőből csak proli életre futja amit keresek azt el is koltom."

"Azért 400 e én is keresek nem vagyok szegény csak nem vagyok gazdag"

Azért elég bénának kell szerintem lenni, hogy egyedül ennyiből ne jöjj ki egy hónapban. Mi 270 nettóból is meg tudtuk oldani 3 embernek minden költségét egy hónapban, amikor nem volt épp munkánk, mert megszűnt a cég, ahol dolgoztam. Az, hogy te nem tudsz gazdálkodni a pénzeddel a te felelősséged

2023. szept. 19. 21:27
 28/120 anonim ***** válasza:
98%

"Hát nemtudom úgy érzem a szabad nők tesznek engem tönkre miotta megszulettem . (...)

De mivel már zavarja őket egykis kiabálás vagy 1 2 pofon így maskep alakul az ember élete."

ELNÉZÉST? Most rosszul értem vagy te kajak ekkora f.sz vagy? 🤡🤡

2023. szept. 19. 21:30
 29/120 A kérdező kommentje:

24# nemtudom. ennyire részletesen nemtudom nem ismerem őket.

Azt tudom én vagyok a legidosebb gyereke .( ha nincs más titkos utod)

Őszintén semmit se tudok róla csak nagybátyám azt mesélte nagy nő faló volt anyám után pár évvel állítólag mamám húgát akarta felszedni csak az nem jött össze. (az nagynéni nekem??)

Meg amúgy egy idősebb ember volt állítólag 40 körül volt mikor anyámmal osszejott most 60 valahány éves

2023. szept. 19. 21:30
 30/120 anonim ***** válasza:
96%

"Ám e helyet a legalja munkákat végeztem nehéz fizikai feladatokat és mind 1 bolond nő döntése miatt."

Nem, hanem mert lusta voltál tanulni. Valószínűleg a kezeid között csak folyna a pénz kifele, semmit nem tennél hozzá.

2023. szept. 19. 21:31
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!