Számodra az ér többet ha a szüleid által valamid lesz, pl vesznek neked autót, lakást, házat, valamit. Vagy az ér többet a szemedben amiért te magad dolgozol meg?
Számomra ennek nincs jelentősége. Magam dolgoztam meg mindenemért, amim van, mert a szüleim nem támogattak. Jobban örültem volna nyilván, ha nem kell güriznem olyan alap dolgokért, amiket másoknak még sokkal szegényebb családokban is megadnak (jogosítvány, kollégiumi díj stb.), most sokkal előrébb tartanék, és nem lenne ekkora a stressz szintem sem.
Nem ér többet semmim, csak mert többet szoptam vele, mint mások.
Mind a kettőt, de talán a szüleimtől, nagyszüleimtől származó örökségre még jobban vigyázok. Erkölcsi kötelességemnek érzem, hogy amiért mások dolgoztak meg, azt biztosan megőrizzem és továbbadjam a következő generációnak.
A saját magam által megteremtett ingatlanra is vigyázok természetesen, mert azért meg én dolgoztam meg, de bátrabban merek befektetni vele például.
Nekem többet ér h önerőből szereztem, ettől még nyilván irigyeltem azt aki megkapta és nem kellett güriznie érte.
A kettő nem zárja ki egymást
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!