Szülők! Hogyan reagálnátok, ha a 23 éves lányotok gazdag által használt társkeresőn fent lenne?
Figyelt kérdés
2017. júl. 3. 19:22
1/13 anonim válasza:
Elgondolkoznék azon, hogy hol rontottam el ennyire a nevelést.
24/L
2/13 anonim válasza:
Honnan tudna meg, hogy fent van barmilyen tarskereson?
3/13 anonim válasza:
Ennyi információ nem elég, ez kb semmit nem jelent.
4/13 anonim válasza:
Puncs.hu-ra gondolsz?
Én ismerek innen par lanyt aki fenn van,pár eve meg szóba állt ittenj emberekkel,de most már teljesen kifordult magábol,otthagyta a barátját,mert csórónak találta...
5/13 anonim válasza:
Miért baj, hogy a 23 éves lányod párt keres?
6/13 anonim válasza:
Örülj neki szerintem,hogy vannak igényei.
Nincsen semmi baj az ilyen oldallal szerintem. Talán még találhat is magának valakit, aki jól bánik vele, ez miért baj?
7/13 anonim válasza:
23 éves felnőtt nő, mit kéne reagálni erre? :D
Sok sikert neki! :) Szerintem vannak lehetőségek az olyan oldalakon.
8/13 anonim válasza:
Én örülnék neki, ha a lányom olyan sikeres lenne, hogy 23 évesen, alig az egyetem befejezése után már meg is gazdagodott. Ehhez bizony elég jól kell teljesítenie a szakmájában már az egyetemi évek alatt is.
9/13 anonim válasza:
Elmennék apaságit csináltatni, mert ilyen esetben szinte kizárt, hogy én legyek az apja:)... de erre szerencsére nulla az esély...
10/13 anonim válasza:
Ha a lányod gazdag, akkor érthető, hogy gazdag párt szeretne, mert az is pocsék, amikor a párod feszélyezve érzi magát, mert mindig te fizetsz mindenho..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!