A Gazdag budai családok gyerekei tényleg ferrarival és porsche-val járnak suliba?
Figyelt kérdés
meg a gyerekek a suliba Apple számítógépet használnak?2016. szept. 25. 16:44
1/26 anonim válasza:
Nagyon kevesen engedhetned meg maguknak ilyesmiket, gondolj csak bele hány Porschet, vagy Ferrarit látni akár Budán...
2/26 anonim válasza:
Igen. Mindenkinek asztali Apple-je van, mert a csomagtartóban úgyis elfér monitorostól.
3/26 anonim válasza:
Pont ezt akartam írni.
Minden suli előtt parkolnak ilyen kocsik?
Mert a suliknak nincs ám mélygarázsa, mint a plázáknak...
Szóval ha így lenne, azt látnád.
Reméljük, hogy a gazdag szülők nagy része nem hülye. Attól, hogy van pénz, még nem kell egy tizenévesnek Porsche, hogy rajoljon vele.
4/26 anonim válasza:
Nem szoktam látni az iskolák előtt ferrarikat és porshékat.
5/26 anonim válasza:
Nem, ez hülyeség. Nekünk pl audink van, de egyetlen ismerősünknek sincs se ferrarija se porsche-je. Az iskolánk sem különbözik semmiben a többi iskolától.
6/26 anonim válasza:
Azért vegyük figyelembe azt is h MO nem Amerika. Itt nem kap boldog boldogtalan autót a 16. szülinapjára a friss jogsija mellé (17 éves kor előtt nem is tehetsz forgalmi vizsgát) így a magyar diákok java tömegközlekedést vagy anyu taxit használ a középiskola végéig.
7/26 anonim válasza:
viszonylag jobb módúak vagyunk, a rózsadombon van lakásunk, megtehetnénk, hogy bmw-vel, porschéval járjunk, de szüleimnek volkswagenje van, én meg busszal jártam a gimibe... amikor felvettek az egyetemre, akkor kaptam egy használt opelt, közel egy millió forint értékben... szüleim szerint felesleges 30-40 milliós vagy még drágább kocsikkal járni... persze volt 1-2 gyerek, akiket ilyen kocsikkal vittek suliba, sőt egyik lány kapott egy x3-as bmw-t érettségire... de az szerintem is túlzás...épp megvan a jogsija, és egy komoly nagyteljesítményű terepjárót kap...
8/26 anonim válasza:
Nem hiszem. Ha nagy ritkán látok egy-egy ilyen kaliberű kocsit, azt vagy egy idős öltönyös pasi, vagy egy kikent cicamaca vezeti. Nem gyakoriak ezek a kocsik Mo-n.
9/26 anonim válasza:
En tankkal mentem. Az menobb.
10/26 anonim válasza:
Jaj de cuki vagy. 😊 Te hol élsz? Barlangban? Vagy milyen elme szül meg egy ilyen kérdést? Maximum olyan, aki idétlen amcsi tinifilmeken kívül mást még nem látott életében.
Egy Ferrarit még a fent említett budai srácok szülei sem tudnak elvezetni, nemhogy egy jogsival nem rendelkező kamasz. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!