A Gazdag budai családok gyerekei tényleg ferrarival és porsche-val járnak suliba?
Figyelt kérdés
meg a gyerekek a suliba Apple számítógépet használnak?2016. szept. 25. 16:44
21/26 anonim válasza:
Ferrarival nem feltétlen, de okostelefonjuk és egyéb drága ketyeréik biztos hogy vannak nekik. És nagy részük bejárta már külföldet is.
Nem általánosítok, csak feltételezek.
22/26 anonim válasza:
én traktorral mentem. eleinte szörnyülködtek. végül teljesen megszokták, s csak olyankor szörnyülködtek mikor elfelejtettem lecsatolni az ekét.
23/26 anonim válasza:
Nezd, mi egy aranylag gazdag csalad vagyunk, de autonk nincs. A Gul Baba utcaban lakunk, ott a 4-es 6-os teljesen felesleges. Az iroda a haz foldszintjen van, ha menni kell valahova ugyis munkassal mennek terepre a szulok, ha meg megjelenni kell (ami ritka), akkor taxival. Egy dell laptop van a hazban magancelra, az is ritkan van bekapcsolva. Szoval nem, nem jar minden gazdag budai gyerek ferrarival... :)
24/26 anonim válasza:
Gyertek el az Áldás utcai általános iskolába kb 14.00 órára amikor kicsengettek
Hát megér egy misét MASERATI, PORSCHE, TESLA, MERCEDES, BMW.
Minden gyereknek IPhone a kezében
Érdemes megnézni
26/26 anonim válasza:
Egy suli van ahol azért látni nagyon jó kocsikat, az az USA-i nagykövetség gyermekeinek alapították. De ide nem kerülhet be senki, csak nagykövetek gyerekei. Ez pedig az American International School of Budapest. De most is rengeteg magániskola van ahová főleg a felső réteg viszi a gyerekétgyerekét, de ott sem nagyon vannak ilyen kocsik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!