Titeket nem duhitene fel hogy anyatok büszkesége miatt nem lennétek gazdagok?
Vér szerinti apám egy kögazdag vállalkozó volt anyám az egyik üzletében dolgozott 19 éves korában és hát...osszejottek. rendes kapcsolat volt nem csak az amire gondoltok. aztán terhes lett anyám osszekoltoztek csak ott állítólag kiderult hogy egy idegbeteg agresszív ember az apám.
Anyám azt mondta azért hagyta el mert ő is megijedt ahogy a melosaival ordibalt meg viselkedet azt mondta ebből nem kér.
Aztán vegulis anyám azt akarta ne legyen apám és köztem semmilyen kapcsolat.
Cserébe nem kért gyerektartast csak kapott egy lakást és le volt tudva a dolog .
Így én sose ismertem apám.nagybatyam mesélte el mikor reszeg volt hogy ki volt apám.
És megneztem facebookon van 2 öcsém 1 húgom és tényleg nagyon gazdagok.. sportkocsik és folyamatos külföldi nyaralasokrol ott vannak a képek. És a vállalkozása se kicsi inkább közepes méretű cég.
Keserű szájízzel gondolok erre hogy amúgy full gazdag lehetnek mint első szulott fia.
Full más lehetetett volna az életem.
Saját erőből csak proli életre futja amit keresek azt el is koltom.
Átlag színvonalon élek van 1 gyermekem de sajnos agresszív kiabálos géneket enis kaptam szóval ugyan így hagytak el engem is mint apám.
Csak én a gyermekemmel szoros kapcsolatban maradtam.
Anyám eldontote az életem és ez úgy érzem nem volt jogos a részéről jogom lett volna megismerni az apám.
Ha nem is élnének együtt hetvegi apuka szerepre meg kellet volna hagyni.
Van itt egy félreértés: apád gazdag.
Te akkor se lennél az, ha ő nevel fel.
Egyébként a kérdésedre a válaszom: nem.
11# Ha kapnak egy lakást.meg gyerekként körbe jártam volna a világot meg szerezne nekem egy jól fizető állást a cégben az már bőven elég lenne .
Ám e helyet mindenről magamnak kell gondoskodni örülök ha életem során lesz egyáltalán egy saját garazsom vagy telkem ..
Nem az a fő baj hogy úgy élek mint a többség. anyámékal éltem ok se voltak szegények ott is nyaraltam nem nélkülöztem sose.
Az a baj hogy tudom sokkal másabb is lehetett volna minden .
"Ám e helyet a legalja munkákat végeztem nehéz fizikai feladatokat és mind 1 bolond nő döntése miatt."
Ki akadályozta meg, hogy képezd magad, és ne kelljen legalja munkákat végezned?
Te csak kifogásokat gyártasz, másokra hárítasz.
A legjobb barátom egy nyugtatófüggő, elmebeteg anya mellett nőtt fel egy kis önkormányzati lakásban, sokszor kajára nem telt nekik. Koszos ruhákban járt suliba. Mégis elment egyetemre (előtte meg gyári melókkal gyűjtött pénzt), diplomát szerzett, és most jó állása van. Pedig az egész családja lecsúszott alja emberekből áll.
Fura hogy nem azt fájlalod hogy nem ismerted apádat hanem azt hogy nem jutott neked pénz. A gyerektarast azért nem fizette mert kaptatok egy lakást. Ez törvényes.
A láthatás pedig megillette volna apádat amivel gondolom nem élt.Ez csakis az ő hibája. Tudod mert ebben neked is van tapasztalatod, mert azt irod te se élsz egyutt a gyerekeddel viszont szoros a kapcsolatotok. Apád miért nem keresett téged soha?
Belegondoltal abba hogyha annyira kőgazdag akkor miért nem fogadott fel egy ügyvédet hogy kiharcolja hogy gyakrabban láthasson mint a semmi? Mégha messzi is laktatok egymástól akkoris fel tudott volna hívni meg felnőttként is (ha gyerekkent anyád nem engedte esetleg), vagy elérni a közösségi médiában...de nem tette.
Szoval nem csak anyád a hunyó itt. Azt sose értettem hogy miért titkolják a szülők a másik kilétét. Miért a nagybályádtól kellett ezt megtudnod. Egyedüli elfigadhatò ok az lenne ha pl egy sorozatgyilkos lenne, dehát nem az. Biztos kérdezted anyagtól hogy mi történt apáddal. Mit válaszolt? Higy nem mondja meg ki az?
Miért a gazdag kölykök alá ki tesz BMW 20 évesen 😀 nem saját munkából szerezte egyik se.
Enis adok majd a saját kölykömnek pénzt mikor 18 éves lesz könnyebb legyen az élet. Pár millát osszegyujtok
Na az legyen hogy menj amere látsz. Mert a többség abból nem.jon ki.
"Saját erőből csak proli életre futja amit keresek azt el is koltom."
"Enis adok majd a saját kölykömnek pénzt mikor 18 éves lesz könnyebb legyen az élet. Pár millát osszegyujtok"
Milyen pár millát, ha mindet elköltöd a hó végéig, te szerencsétlen??!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!