Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Jogosan pofoztam meg az...

Jogosan pofoztam meg az unokahúgom?

Figyelt kérdés

Nem szép dolog az eröszak és nem emelek kezet gyerekre de elszakadt nálam a cérna és lekevertem egyet a 14 éves unokahúgomnak.

Apum frissen hunyt el. Nem volt unokahúgom vérszerinti nagyapja, nem csípték egymást. Apum néha szigorú volt hozzá mert unokahúgom ADHD-s és nem tudott soha rendesen viselkedni amikor hozzánk jöttek, de soha nem bántotta.

Anyummal, nagyanyjával jó a kapcsolata unokahúgomnak és eddig velem is az volt.

Apum sajnos betegségbrn elhunyt, nagyon tossz idöszakon vagyunk túl. Temetés is megvolt. Ott sem tudott nagyon viselkedni a csaj de legalabb csendben maradt.

Bátyjámék tegnap jöttek hozzánk, unokahúgom bevonult apum szobájába au öccsével és ott heherésztek, játszottak. Megkértem, hogy jöjjenek ki onnan és ha lehet, ne hangoskodjanak.

Erre unokahúgom összemosolygott az öccsével és azt mondta hogy végre, hogy meghalt az öreg.

Kapott tölem egy jó csattanosat amin elkezdett sírni.

Jött az anyja aki nekem esett, hogy a saját gyerekemet ütögessem, bátyjám is neki adott igazat és megsértödtek. Már megbántam de valahogy mégsem tudok most sem más módját elképzelni a reakciómnak. Anyum azóta sír én meg hüly én érzem magam. Tényleg túl reagáltam?

2023. júl. 21. 14:43
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯
 61/168 anonim ***** válasza:
1%

48 vagyok. Véleményeket kérdeztél, nekem ez a véleményem. Ha csak támogatást vársz ne írj ki kérdést.

Leszrom hogy te mit akarsz bizonygatni és mit nem, én akkor se vagyok meggyőződve róla hogy nem volt vele gonosz csak mert te azt mondod. Tök normálisan írtam, de ahogy te reagáltál erre is az belőlem is indulatot váltott ki. Odamehetek felpofozni téged?

Igen, egy viselkedés zavaros gyereknek akinek ez csak egy átlagos nap volt mint a többi hülyeség volt a kérésed, főleg ha meg se próbáltad elmagyarazni mi a problémád a nevetgelessel. Cseppet gyerekes vagy.

2023. júl. 21. 17:46
 62/168 anonim ***** válasza:
2%
A sorozatos esetek is egyszeri esettek kezdődnek, véletlenek pedig nincsenek. Akit ennyire triggerel egy gyerek megszólalása, hogy képes felpofozni miatta, az idegileg labilis. Mindenképp ajánlott a pszichológus, ha nem akarod megvárni, míg ez teljesen elharapódzik.
2023. júl. 21. 17:46
 63/168 anonim ***** válasza:
88%
62-es, most komolyan? Hát persze, hogy kivan, elvesztette az Édesapját!
2023. júl. 21. 17:49
 64/168 anonim ***** válasza:
90%
61-es, gondolkodj már logikusan! Elvesztette az édesapját, erre te felhánytorgatod, hogy szerinted az elhunyt személy hogy viselkedett (úgy, hogy még nem is ismerted). Nyilván felháborító ez a kérdező számára.
2023. júl. 21. 17:57
 65/168 anonim ***** válasza:
7%
Nem jogosan. Te is olyan vagy, mint az összes többi gyáva erőszaktevő. Csak a kisebbel mersz keménykedni, ha az unokahúgod 2 méter lenne és egy izompacsirta, sose mernél kezet emelni rá!
2023. júl. 21. 18:02
 66/168 anonim ***** válasza:
9%
Kérdező, mindenesetre én is ajánlom egy pszichológus felkeresését, hogy nyugodt körülmények közt tudd megbeszélni a helyzetet, és akár erről a témáról is beszélhetsz. Szerintem ha kicsit enyhült az ügy egy idő után, javasolt lenne ezt az egészet az unokahúgod anyjával is megbeszélni részletesen, hogy tudja, nem minden ok nélkül történt a verés, és a lánya sem ártatlan.
2023. júl. 21. 18:05
 67/168 Szervizmérnök úr ***** válasza:
0%

De azt írtad, hogy fiú vagy lány (kérdező)?

Így kell kihúzni?

2023. júl. 21. 18:08
 68/168 anonim ***** válasza:
7%

"Elvesztette az édesapját, erre te felhánytorgatod, hogy szerinted az elhunyt személy hogy viselkedett (úgy, hogy még nem is ismerted). Nyilván felháborító ez a kérdező számára"

Nyilván felháborító egy szülőnek is ha más megüti a gyerekét.

Nyilván felháborító egy viselkedés zavaros gyereknek is ha semmi rosszat nem csinál mégis ráparancsolnak hogy kussoljon és húzzon ki onnan, mert gyaszolni illik az embert akit ő nem is kedvelt.

Mindenre van pro és kontra érv.

2023. júl. 21. 18:32
 69/168 A kérdező kommentje:

48 alias 61-es ezt te írtad:

2. Az hogy te azt mondod nem volt soha gonosz vele apád csak a te véleményed. Látod valakinek meg az a véleménye hogy egy rossz dolgozatert verest kapni természetes. Az hogy te ezt mondod bocs de nekem nem bizonyítja hogy apád valóban rendes volt azzal a gyerekkel.

Az idősek gyakran ilyen "nem is beteg csak nincs rendesen megnevelve" típusok akik a nevelés alatt az üvöltést és/vagy a verest értik.

Aztán később azt írod, hogy leszarod, hogy mit akarok bizonyítani.

Pont azt, hogy semmit! Egy pillanatig sem próbáltam neked semmit sem bizonyíthatni te majom.

Aztán meg azt írod, hogy tök normálisan írtál és belőlem indulatokat váltott ki. Hol, mikor? Tudnád idézni? Leírtam én is normálisan, hogy miért kértem meg a gyerekeket, hogy jöjjenek ki a szobából.

Te valami elmeháborodott vagy esküszöm. Ide akarsz jönni felpofozni engem és még te zárod a soraid azzal, hogy én vagyok a gyerekes?

2023. júl. 21. 18:35
 70/168 anonim ***** válasza:
93%
Az a bizonyos viselkedés zavaros gyerek nem volt ártatlan, legfeljebb ő nem vette észre saját magát. És gyászolni nem kell, de akkor is illik tiszteletet adni egy elhunyt embernek (és az őt gyászolóknak), ha nem kedvelte.
2023. júl. 21. 18:37
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!