Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Jogosan pofoztam meg az...

Jogosan pofoztam meg az unokahúgom?

Figyelt kérdés

Nem szép dolog az eröszak és nem emelek kezet gyerekre de elszakadt nálam a cérna és lekevertem egyet a 14 éves unokahúgomnak.

Apum frissen hunyt el. Nem volt unokahúgom vérszerinti nagyapja, nem csípték egymást. Apum néha szigorú volt hozzá mert unokahúgom ADHD-s és nem tudott soha rendesen viselkedni amikor hozzánk jöttek, de soha nem bántotta.

Anyummal, nagyanyjával jó a kapcsolata unokahúgomnak és eddig velem is az volt.

Apum sajnos betegségbrn elhunyt, nagyon tossz idöszakon vagyunk túl. Temetés is megvolt. Ott sem tudott nagyon viselkedni a csaj de legalabb csendben maradt.

Bátyjámék tegnap jöttek hozzánk, unokahúgom bevonult apum szobájába au öccsével és ott heherésztek, játszottak. Megkértem, hogy jöjjenek ki onnan és ha lehet, ne hangoskodjanak.

Erre unokahúgom összemosolygott az öccsével és azt mondta hogy végre, hogy meghalt az öreg.

Kapott tölem egy jó csattanosat amin elkezdett sírni.

Jött az anyja aki nekem esett, hogy a saját gyerekemet ütögessem, bátyjám is neki adott igazat és megsértödtek. Már megbántam de valahogy mégsem tudok most sem más módját elképzelni a reakciómnak. Anyum azóta sír én meg hüly én érzem magam. Tényleg túl reagáltam?

2023. júl. 21. 14:43
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/168 anonim ***** válasza:
15%
Elszomorító látni, hogy mennyire lepontozzák azokat a válaszokat, akik szerint nem volt jogos a verés, és mennyire felpontozzák azokat, akik szerint jogos. Pontosan így terjed az erőszak.
2023. júl. 21. 17:30
 52/168 anonim ***** válasza:
9%
50, Németországi vagyok sok éve, és elég sok ismerősöm van Ausztriában. Nem tudom, milyen "jó kis" magyar közösségben lehetsz, hogy vitted magaddal ezt a kultúrát, de az biztos, hogy ha a szomszédod meglátja, hogy megütöd a gyereked, kimegy a rendőr, és nem rázod le egykönnyen. Szóval attól, hogy téged még nem nyomtak fel, nyugi, egyszer megtörténik, mert az osztrákok se tűrik ezt az erőszakoskodást...
2023. júl. 21. 17:31
 53/168 anonim ***** válasza:
14%
Az erőszak csak további erőszakot szül.
2023. júl. 21. 17:31
 54/168 anonim ***** válasza:
79%
52-es, nem magyar közösségben élek és nem arra reagáltam, hogy itt is elfogadjak a pofont vagy nem! Éppen arra, hogy itt megy az entyem-pentyem, nem pofozzuk a gyereket, azok meg mégis hülyék meg tiszteletlenek! Jól félre értettél!
2023. júl. 21. 17:33
 55/168 A kérdező kommentje:

Sziasztok! Jó sok indulatot váltott ki a kérdésem de nagyon köszönöm a válaszokat!

Utolsó, apám nem volt gonosz vele és kész. Ennyi. Nem kell mit bizonygatnom.

Ahogy írtam, apum szobájában játszottak. Csiklandozták egymást, birkóztak, kacarásztak azon az ágyon amin nem olyan rég apum kilehelte a lelkét. Tényleg hülyeség volt a kérésem???

Más körülmények közt, abszolút nem érdekelne hogy ott marháskodnak bent. Késöbb sem érdekelt volna annyira de most ez nem illett.

Sokan kérdeztétek a korom. 29 éves vagyok. Anyukámmal lakom most, mert apu ápolása miatt hazaköltöztem és amíg nem találok új lakást, itt vagyok.

2023. júl. 21. 17:35
 56/168 A kérdező kommentje:
48-nak szántam a hozzászólásom.
2023. júl. 21. 17:38
 57/168 anonim ***** válasza:
80%
Igen, ez egy nehéz téma, nehéz benne, nem is kell ítélkezni! Te ezt láttad helyesnek (szerintem az is volt), ez számít! Most koncentrálj arra, hogy édesanyáddal minél előbb feldolgozzátok, hogy édesapád már nincs veletek! Ehhez sok erőt és kitartást kívánok!
2023. júl. 21. 17:39
 58/168 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen 57-es!

49 a politizálással azonnal állj le! Nem idevaló!

2023. júl. 21. 17:41
 59/168 anonim ***** válasza:
5%
Kérdező, jó lesz felkeresned egy pszichológust, hogy egyrészt segítsen a gyászfeldolgozásban, mert láthatóan problémád lesz vele; másrészt hogy segítsen feltárni a háttérben húzódó okokat a tehetetlenségérzetedből fakadó agresszív megnyilvánulásaid mögött.
2023. júl. 21. 17:42
 60/168 A kérdező kommentje:
59-es ez egy egyszeri eset volt. Nincsen agresszív megnyílvánulásaim. A magam módján megvagyok.
2023. júl. 21. 17:44
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!