Jogosan pofoztam meg az unokahúgom?
Nem szép dolog az eröszak és nem emelek kezet gyerekre de elszakadt nálam a cérna és lekevertem egyet a 14 éves unokahúgomnak.
Apum frissen hunyt el. Nem volt unokahúgom vérszerinti nagyapja, nem csípték egymást. Apum néha szigorú volt hozzá mert unokahúgom ADHD-s és nem tudott soha rendesen viselkedni amikor hozzánk jöttek, de soha nem bántotta.
Anyummal, nagyanyjával jó a kapcsolata unokahúgomnak és eddig velem is az volt.
Apum sajnos betegségbrn elhunyt, nagyon tossz idöszakon vagyunk túl. Temetés is megvolt. Ott sem tudott nagyon viselkedni a csaj de legalabb csendben maradt.
Bátyjámék tegnap jöttek hozzánk, unokahúgom bevonult apum szobájába au öccsével és ott heherésztek, játszottak. Megkértem, hogy jöjjenek ki onnan és ha lehet, ne hangoskodjanak.
Erre unokahúgom összemosolygott az öccsével és azt mondta hogy végre, hogy meghalt az öreg.
Kapott tölem egy jó csattanosat amin elkezdett sírni.
Jött az anyja aki nekem esett, hogy a saját gyerekemet ütögessem, bátyjám is neki adott igazat és megsértödtek. Már megbántam de valahogy mégsem tudok most sem más módját elképzelni a reakciómnak. Anyum azóta sír én meg hüly én érzem magam. Tényleg túl reagáltam?
Sziasztok! Jó sok indulatot váltott ki a kérdésem de nagyon köszönöm a válaszokat!
Utolsó, apám nem volt gonosz vele és kész. Ennyi. Nem kell mit bizonygatnom.
Ahogy írtam, apum szobájában játszottak. Csiklandozták egymást, birkóztak, kacarásztak azon az ágyon amin nem olyan rég apum kilehelte a lelkét. Tényleg hülyeség volt a kérésem???
Más körülmények közt, abszolút nem érdekelne hogy ott marháskodnak bent. Késöbb sem érdekelt volna annyira de most ez nem illett.
Sokan kérdeztétek a korom. 29 éves vagyok. Anyukámmal lakom most, mert apu ápolása miatt hazaköltöztem és amíg nem találok új lakást, itt vagyok.
Köszönöm szépen 57-es!
49 a politizálással azonnal állj le! Nem idevaló!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!