Jogosan pofoztam meg az unokahúgom?
Nem szép dolog az eröszak és nem emelek kezet gyerekre de elszakadt nálam a cérna és lekevertem egyet a 14 éves unokahúgomnak.
Apum frissen hunyt el. Nem volt unokahúgom vérszerinti nagyapja, nem csípték egymást. Apum néha szigorú volt hozzá mert unokahúgom ADHD-s és nem tudott soha rendesen viselkedni amikor hozzánk jöttek, de soha nem bántotta.
Anyummal, nagyanyjával jó a kapcsolata unokahúgomnak és eddig velem is az volt.
Apum sajnos betegségbrn elhunyt, nagyon tossz idöszakon vagyunk túl. Temetés is megvolt. Ott sem tudott nagyon viselkedni a csaj de legalabb csendben maradt.
Bátyjámék tegnap jöttek hozzánk, unokahúgom bevonult apum szobájába au öccsével és ott heherésztek, játszottak. Megkértem, hogy jöjjenek ki onnan és ha lehet, ne hangoskodjanak.
Erre unokahúgom összemosolygott az öccsével és azt mondta hogy végre, hogy meghalt az öreg.
Kapott tölem egy jó csattanosat amin elkezdett sírni.
Jött az anyja aki nekem esett, hogy a saját gyerekemet ütögessem, bátyjám is neki adott igazat és megsértödtek. Már megbántam de valahogy mégsem tudok most sem más módját elképzelni a reakciómnak. Anyum azóta sír én meg hüly én érzem magam. Tényleg túl reagáltam?
21!
Jaja, mert a kamaszkor, mint olyan, aupz ugye ismeretlen. A 14 éves lányod azért is kozolheti, hogy utal, mert lekváros palacsinta helyett kakaósat kentél neki -igaz, tegnap még q kakaos volt a kedvence, a lekvárosat még utalta, de neked tudni kellett volna, hogy ma már fordítva van.
22!
Nem is fogok. Nem ütök meg senkit, ez alap. Mindegy mit mond.
Nem tudjuk, hogy a kérdező felnőtt-e. Lehet éppen tizenhat éves is, az oldal szabályzatából kiindulva. És az ADHD, meg az, hogy 14 éves nem ok arra, hogy elfogadható legyen, hogy azt mondja valakire, hogy de jó, hogy meghalt. Nem kisgyerek.
Nekem autizmusom van, ettől még nem úgy neveltek, hogy azt csinálok, amit akarok, a társadalom meg nézze el. Bizonyos alapokat át kell adni a gyereknek, mert egyszer olyat mond, akkor jön valaki, aki pofánveri jobb esetben. Falun nálunk van egy anyuka, aki a 10 éves fiának (nem tom milyen problémája van konkrétan a gyereknek, állítólag vagy ADHD, vagy neki is autizmus) rendesen mondja hogy te bármit megtehetsz, mert beteg vagy. Gyerek valahányszor egyedül közlekedik, mindig beszólogat mindenkinek, olyan alakoknak is, akiknek nem kéne, tehát az ilyen cigányság negatív cigány-sztereotípiáját megtestesítő delikvenseknek is. Ennek nagyon csúnya vége lesz egyszer.
Persze, a kérdezőnek nem kellett volna megütnie a kiscsajt, de érthető volt. Meg sokkal inkább egy rokon verje pofán és tanuljon belőle, mint hogy majd valami balhés alak leszúrkálja egyszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!