Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Elkérni a rokonok nyaralóját...

Elkérni a rokonok nyaralóját egy napra beleférne szerintetek így?

Figyelt kérdés

A nagybátyáméknak van egy közeli tónál nyaralójuk, tavasszal vették.

A gyerekekkel szoktak kimenni hétvégente, mert ott van a medence, grillezős terasz, a gyerekeknek kerti játszótér, trambulin. Hétközben üresen áll.

Szeretnék kimenni egy napra, nem is aludnék ott, reggel mennék, este már vissza is adnám a kulcsokat.

Szerintetek ez beleférne, nem pofátlanság?

Rendet hagynék magam után, nem zajonganék, nem zavarnám a szomszédokat.

Voltam/voltunk már ott családostól, de egyedül még nem mentem ki. Nem akarom őket sem kellemetlen helyzetbe hozni, de jó lenne nagyon... Akkor mennék, amikor ők amúgy nem terveznek kimenni, tehát nem azt várnám, hogy hozzám alkalmazkodjanak, miattam ne legyenek ott.

2023. júl. 16. 21:44
 81/129 A kérdező kommentje:

Engedd már el a kérdésemet. :)

Nem tudom, hány hétig kellett volna gyűjteni a bátorságot ahhoz, hogy ezt megkérdezzem?

Amiért a te kis eseménytelen életedben ez egy ennyire hihetetlen dolog, másnál nem az.

2023. júl. 17. 09:38
 82/129 anonim ***** válasza:
89%

Ha megtudnám, hogy dugókuckónak használnátok a nyaralómat, biztosan megkérdezném a szüleidet, hogy nálatok miért nem szexelhettek.

Nem rosszból, hanem mert komolyan érdekelne.

2023. júl. 17. 09:39
 83/129 anonim ***** válasza:
70%

Unatkozó élettelen kisfiú túlzásba vitted a végére a hazudozást. Az elején még talán hihető lett volna.

Ha igaz lenne nem vergődnél ennyit ezen megoldanád más háza nélkül is.

Aztán majd jön a még több kamu, hogy jajj olyan cuki volt ez a fiú és olyan jó volt más szobáját szét ondózni de figyeltünk ám mindenre és a rokon úgysem tudja meg, hogy ezért kértem el a nyaralót.

Vicc.

2023. júl. 17. 09:47
 84/129 A kérdező kommentje:

Neked tényleg nincs jobb dolgod?:D

Ha kamu szerinted, miért szenvedsz itt oldalakon át? Olvasgass mást, van elég kérdés az oldalon, én úgy látom!

Nálunk azért nem jó, mert a szüleim nem fix munkaidőben dolgoznak, tehát nem az van, hogy elmennek 8-kor és tudom, hogy 4-ig nem is látom őket.

2023. júl. 17. 09:50
 85/129 anonim ***** válasza:
89%
Legalább annyi gerinced legyen, hogy viszel egy ágytakarót meg egy szett ágyneműt. Ha már neked nem undorító más ágyában henteregni, és mellé a képükbe hazudni, legalább azt ne várd el, hogy utána más a ti mocskotokban feküdjön.
2023. júl. 17. 10:02
 86/129 anonim ***** válasza:
31%

Az ilyen szakadékokban nincs annyi, hogy mást is figyelembe vegyenek. Gondolom ha tényleg oda adták volna neki visz majd csere ágyneműt is amit persze nem vesz észre senki meg nem is kérdezik miért akar egyedül lenni stb.

Jó szórakozást a további kamuzásodhoz kisgyerek.

2023. júl. 17. 10:07
 87/129 A kérdező kommentje:

Neked komolyan nincs semmi dolgod így, hétfő reggel?

Oldalak óta írod, hogy így kamu, úgy kamu. Akkor minek esz itt a fene?!

2023. júl. 17. 10:10
 88/129 anonim ***** válasza:
91%
Hát ha engem hívtál volna éjfél és reggel nyolc között, hogy elkérd, elküldtelek volna a búsba.
2023. júl. 17. 10:47
 89/129 anonim ***** válasza:
27%

What's a shame

Ku.ásra elkerni, én nem adnám csak akkor ha a barátod, fix partnered lenne akit bemutattál már.

Amúgy megkérdezném, ha magadtól nem mondanád, mire is kell a kecu nappallra. Kitakarítani 🤣🤷🙂 Szóval szálloda, panzió, inkább ha már a 800km - t is bevalláná csávókám. Bár Mo.-n ekkora távolság??? 🙋 Igazi tavkapcsolat 🙂

2023. júl. 17. 10:50
 90/129 anonim ***** válasza:
78%

88 hát persze, mert valószínű hogy a kérdező nem mond igazat. Ilyen nincs, hogy valaki egy kufirc miatt ilyen időpontban kérje el a nyaralót :D

Valakinek hazudik a kérdező. Ha mégis igaz hogy pasit visz oda, az lenne a vicces, ha a család rájuk nyitna xD

2023. júl. 17. 10:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!