Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Elkérni a rokonok nyaralóját...

Elkérni a rokonok nyaralóját egy napra beleférne szerintetek így?

Figyelt kérdés

A nagybátyáméknak van egy közeli tónál nyaralójuk, tavasszal vették.

A gyerekekkel szoktak kimenni hétvégente, mert ott van a medence, grillezős terasz, a gyerekeknek kerti játszótér, trambulin. Hétközben üresen áll.

Szeretnék kimenni egy napra, nem is aludnék ott, reggel mennék, este már vissza is adnám a kulcsokat.

Szerintetek ez beleférne, nem pofátlanság?

Rendet hagynék magam után, nem zajonganék, nem zavarnám a szomszédokat.

Voltam/voltunk már ott családostól, de egyedül még nem mentem ki. Nem akarom őket sem kellemetlen helyzetbe hozni, de jó lenne nagyon... Akkor mennék, amikor ők amúgy nem terveznek kimenni, tehát nem azt várnám, hogy hozzám alkalmazkodjanak, miattam ne legyenek ott.

2023. júl. 16. 21:44
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
 121/129 anonim ***** válasza:
80%
118, Itt a gond azzal (is) van, hogy a kisasszony többek között a rokonok szemébe hazudik, és a hátuk mögött használja kúrótanyának a családi nyaralót.
2023. júl. 18. 00:38
 122/129 anonim ***** válasza:
18%

Kúró tanya?Mert ott még senki nem szexelt,se az előző zulajdonos,se a modtani.Soha nem tartottak házi bulit se.Én odaadnám,az hogy mit csinál nem érdekel,amíg kárt nem okoz.

119, szeretkezni is szoktam a férjemmel.Meg dugni,b.aszni.Ágyban,kocsiban,szabadban,akárhol.

Itt viszont a válaszolók többsége biztos nem,mert nem lennének felháborodva ilyen apróságon.

De az nem baj,hogy a kölykeimre vigyáz,csak férfit ne vigyen a nyaralómba,mert kitudja hol fog folyni a ....

2023. júl. 18. 07:31
 123/129 anonim ***** válasza:
87%

Te tényleg nem akarod érteni, vagy csak ennyire ostoba vagy.

HA a rokonokkal megbeszélné, és HA a rokonok rábólintatának, hogy menjen csak dugikázni oda, akkor más lenne. De ő a rokonoknak HAZUDOTT, hogy egyedül menne le egy délutánra, és így, a HÁTUK MÖGÖTT használja kéjlaknak a lakást.

Így gáz.

2023. júl. 18. 07:36
 124/129 anonim ***** válasza:
15%
Ha már odaadom,mindegy,hogy maga van benne,vagy visz valakit.Ha a rokonoknak van egy kis eszük,gondolhatják,hogy nem biztos,hogy egyedül lesz.
2023. júl. 18. 07:57
 125/129 anonim ***** válasza:
84%
Megjött a kérdező kamuprofilról :D
2023. júl. 18. 09:31
 126/129 anonim ***** válasza:
5%
Attól,hogy más a véleményem,még nem.a kérdező vagyok kamu profilrol.
2023. júl. 18. 09:50
 127/129 anonim ***** válasza:
79%

A 126-os ugyanaz, aki kiírta azt a kamukérdést a 16 éves kislány és a 27 éves fogatlan segédmunkás szerelméről.

Egyébnk 123 és 126 hiába magyarázod neki, a kérdező erkölcstelen. Veri itt magát hogy van pénze hotelszobára, de oda nem mer menni, inkább hazudik mindenkinek. Ő eldöntötte hogy ez így jó. Csak nem értem hogy aki nem tudja elfogadni a más véleményét, akkor minek ír ki egy kérdést nyilvánosan, ahol kaphat hideget-meleget.

2023. júl. 18. 11:46
 128/129 anonim ***** válasza:
76%
Bocsi, a válasz másik fele a 123. és 125. válaszadónak szólt!
2023. júl. 18. 11:47
 129/129 anonim ***** válasza:
63%

A 126 vagyok soha nem irtam ki kérdest.Leírta a kérdező miért nem megy szobára.Ha én olyan jóban vagyok az unokahugommal,hogy bármikor rábízom a gyerekeimet naponta,akkor odaadom neki a nyaralóm is.Hacsak nem házibulit készül tartani,vagy olyan dolgot,ami veszélyezteti a ház épsegét,akkor nem kell szólnia,hogy visz még valakit oda.

És igen magyarázhatsz nekem,semmi erkölcstelent nem csinál a kérdező.

2023. júl. 18. 12:25
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!