Elkérni a rokonok nyaralóját egy napra beleférne szerintetek így?
A nagybátyáméknak van egy közeli tónál nyaralójuk, tavasszal vették.
A gyerekekkel szoktak kimenni hétvégente, mert ott van a medence, grillezős terasz, a gyerekeknek kerti játszótér, trambulin. Hétközben üresen áll.
Szeretnék kimenni egy napra, nem is aludnék ott, reggel mennék, este már vissza is adnám a kulcsokat.
Szerintetek ez beleférne, nem pofátlanság?
Rendet hagynék magam után, nem zajonganék, nem zavarnám a szomszédokat.
Voltam/voltunk már ott családostól, de egyedül még nem mentem ki. Nem akarom őket sem kellemetlen helyzetbe hozni, de jó lenne nagyon... Akkor mennék, amikor ők amúgy nem terveznek kimenni, tehát nem azt várnám, hogy hozzám alkalmazkodjanak, miattam ne legyenek ott.
Szerintem ebben nincs semmi. Próbáld meg, max ha azt látod huzza a száját, engedd el.
Csajjal mennél?
Ha maguktól nem kínálják fel, biztos, hogy nem kérnék ilyet.
Nagyon kellemetlen lenne nekik is a helyzet.
A viszony jó, a gyerekekre pl. sokat vigyázok, mióta ovisok, aludtak nálam párszor 1-1 hétvégét Pesten is (annyi kikötésem volt anno, hogy onnantól vigyázok rájuk egyedül, hogy tudják önállóan használni a wc-t:D).
Sráccal, de mentségemre szóljon, lány vagyok! :)
Az a gond, hogy haza nem hozhatom/hoznám, mert a szüleim nem fix munkaidőben dolgoznak, van, hogy anya ugrik haza, máskor apa. Én meg itthon vagyok most a nyári szünet miatt már 2 hete, kb. már megőrülök és hiába mondtam, hogy visszamennék Pestre, ne menjek, mert mit csinálnék ott...
Egy napra sem tudok menni, mert "nem kell neked ott egyedül vezetni". Oda-vissza 400 km lenne, így az sem lenne jó, hogy értem jön, elmegyünk Pestre, majd visszahoz, mert több időt töltenénk a kocsiban, mint egymással.
Nem nagy városban élek, így az, hogy egy éjszakára kivegyen egy szobát és ott találkozzunk, számomra ki van zárva, mert a végén a szüleim fülébe jut. Kocsiban fényes nappal nem fogok semmit csinálni, meg kényelmetlen amúgy is.
Aztán eszembe jutott, hogy a nyaraló az hétközben üres.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!