Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Elkérni a rokonok nyaralóját...

Elkérni a rokonok nyaralóját egy napra beleférne szerintetek így?

Figyelt kérdés

A nagybátyáméknak van egy közeli tónál nyaralójuk, tavasszal vették.

A gyerekekkel szoktak kimenni hétvégente, mert ott van a medence, grillezős terasz, a gyerekeknek kerti játszótér, trambulin. Hétközben üresen áll.

Szeretnék kimenni egy napra, nem is aludnék ott, reggel mennék, este már vissza is adnám a kulcsokat.

Szerintetek ez beleférne, nem pofátlanság?

Rendet hagynék magam után, nem zajonganék, nem zavarnám a szomszédokat.

Voltam/voltunk már ott családostól, de egyedül még nem mentem ki. Nem akarom őket sem kellemetlen helyzetbe hozni, de jó lenne nagyon... Akkor mennék, amikor ők amúgy nem terveznek kimenni, tehát nem azt várnám, hogy hozzám alkalmazkodjanak, miattam ne legyenek ott.

2023. júl. 16. 21:44
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/129 anonim ***** válasza:
71%

30

Tinik is dolgoznak pl közép iskola mellett és most nyár van csak mondom nincs nappali tagozat, dugni is ráérnél, ahogy másra is...

Itt te vagy most az ideges mert ahelyett, hogy kivennétek egy szobát hülye helyzetbe hoznátok a rokonokat.

Nem gondolnám, hogy annyi idős vagy mint mondod nagyon gyerekesen viselkedsz.

2023. júl. 16. 23:16
 32/129 anonim ***** válasza:
91%

Én azt nem értem hogy miért nem vagy képes felmenni vonattal Pestre úgy hogy reggel mész, este jössz? Ugyanannyi idős vagyok mint te, ugyanabban az élethelyzetben (200kmre lakok Pesttől, ott járok egyetemre és itthon vagyok nyáron) de esküszöm nem értem ezt a bénázást. Jövő héten megyek fel Pestre találkozni a barátaimmal, de akár dugni is mehetnék, senki nem tudná meg. Meg miért is kéne elmondani?

Te hogy éltél túl már egy évet Pesten de most kom?

2023. júl. 16. 23:18
 33/129 A kérdező kommentje:

Nem vagyok ideges egyáltalán, de nem értem, minek kell idekeverni a diákmunkát. Nem az a gond, hogy pénzünk nincsen. :)

Igen, sokan dolgoznak középiskola, egyetem mellet, még többen pedig nem. Ez van, mindenki szervezze, élje úgy az életét, ahogyan neki kényelmes! Ha te dolgozni szeretnél menni, akkor menj, de ne szólj be másnak, amiért egyetem alatt pl. nem teszi.

Ideges sem vagyok, egyszerűen nem értem a buta embereket.

2023. júl. 16. 23:19
 34/129 anonim ***** válasza:
62%

33

Akkor meg ha van pénzed eszeske vegyél ki szobát! 🤦🏻‍♀️

Egyetlen buta te vagy a kérdésed is felesleges ha annyira nagyra vagy neked kéne megoldani a kis életed...

2023. júl. 16. 23:21
 35/129 anonim ***** válasza:
81%
Két hetet bírd már ki, ennyit simán ki lehet.
2023. júl. 16. 23:23
 36/129 A kérdező kommentje:

"Én azt nem értem hogy miért nem vagy képes felmenni vonattal Pestre úgy hogy reggel mész, este jössz?"

Mert sokkal több idő úgy az út, mint autóval. Nem nagyon utazom vonattal, pont emiatt, ráadásul most meleg is van.

2023. júl. 16. 23:24
 37/129 anonim ***** válasza:
92%
Te nem mész fel a sráchoz vonattal,mert az milyen már, és kényelmetlen,meg lassú, pedig ott a gondmentes fix hely, 😀 de a srác autózzon le, hogyha elkéred a nyaralót, hogy neked jó legyen..
2023. júl. 16. 23:30
 38/129 anonim ***** válasza:
92%
Ne dzsuvázzatok össze mindent. Nekem ez lenne egyedül a bajom. Egyedül szó nélkül odaadnám, spermaharcossal nem biztos.
2023. júl. 16. 23:30
 39/129 A kérdező kommentje:
A srác cuki, ő már azt is mondta, hogy eljön, felvisz kocsival, aztán este hazahoz és visszamegy egyedül. De az neki úgy 800 km lenne egy nap alatt, ezt nem kérném, bármennyire is szeret vezetni.
2023. júl. 16. 23:32
 40/129 anonim ***** válasza:
93%

Ilyenre szerintem nem illik elkérni. Rokonod helyében oda se adnám a nyaralót, ha tudnám, kamatyra kell (mivel nem szeretnék ránézni pl. a díványra és belegondolni, milyen testnedvek folytak ott). Ha meg nem mondod el és később derül ki, hogy srácot vittél fel, az még gázabb.

Menj fel Pestre és aludj ott, szüleidnek meg mondd, hogy egy barátoddal találkoztál. Vagy marad a szoba bérlés. De ne nagybátyád támogatását kérd már a fajfenntartó igények kielégítéséhez.

2023. júl. 16. 23:35
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!