Elkérni a rokonok nyaralóját egy napra beleférne szerintetek így?
A nagybátyáméknak van egy közeli tónál nyaralójuk, tavasszal vették.
A gyerekekkel szoktak kimenni hétvégente, mert ott van a medence, grillezős terasz, a gyerekeknek kerti játszótér, trambulin. Hétközben üresen áll.
Szeretnék kimenni egy napra, nem is aludnék ott, reggel mennék, este már vissza is adnám a kulcsokat.
Szerintetek ez beleférne, nem pofátlanság?
Rendet hagynék magam után, nem zajonganék, nem zavarnám a szomszédokat.
Voltam/voltunk már ott családostól, de egyedül még nem mentem ki. Nem akarom őket sem kellemetlen helyzetbe hozni, de jó lenne nagyon... Akkor mennék, amikor ők amúgy nem terveznek kimenni, tehát nem azt várnám, hogy hozzám alkalmazkodjanak, miattam ne legyenek ott.
Ha az en nyaralom lenne akkor biztos nem adnam oda masnak hogy ott kufircoljon.
Sot... szerintem meg egy laza bulira sem adnam oda. Nem lehet mar senkiben sem bizni hogy rendet fog hagyni maga utan.
Nagykoru vagy, nem kell beszamolnod a szuleidnek hogy hova mesz. Felmesz pestre egy fiuhoz, barathoz es pont.
53
Miért kéne neki 400 kmet autózni, és még egy szobát is bérelni, minor ott van Pesten a lehetőség?
Miért nem lehet anyádéknak megmondani, hogy van egy pasid, vele találkozol, de még nem tervezed bemutatni?
Amúgy meg miből gondolod, hogy nagybátyád nem mondaná el anyádéknak?
Kérdező! Nekem mikor korábban volt ágybajáróm, mindig én mentem hozzá. Otthon annyit mondtam, hogy bulizni megyek és az egyik barátnőmnél alszok. Soha nem volt ebből probléma és így ráadásul másnap nem kérdezték meg, hogy miért nézek ki úgy, mint akin átment az úthenger😂 Neked is az egyetlen logikus opció, hogy te mész a fiúhoz,vonattal, kocsival, mind1. A nyaralót elkérni semmiképp sem opció, mert:
a) biztos, hogy még fogják kérdezni mire kell. Ha azt mondod, hogy egy fiú barátoddal mennél oda, akkor esélyes hogy nem engedik és még kellemetlen is lesz
b) ha nem mondod el miért kell, akkor meg pláne gyanús lesz a dolog.
És mindezek mellett benne van, hogy nagybátyád akár direkt akár véletlenül megemlíti a szüleidnek, na az meg a pont az i-re.
Nem értem miért nem akarsz szobát bérelni, mi a mostani párommal többször is csináltuk, mert se náluk se nálunk nem volt alkalmas a helyszín. Én mindig jól éreztem magam, kaját rendeltünk, filmet néztünk, stb... Ha attól könnyebb, akkor fizessétek felesbe és akkor nem olyan megalázó, bár én alapból nem éreztem annak, ez felfogás kérdése. Nyilván nem abban a városban kell bérelni, ahol élsz, de gondolom elérhető távon belül van még nagyobb település. A sztori ugyan az, barátnővel találkozol.
Ha ennyire viszket, akkor áldozatot kell hozni
...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!