Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Elkérni a rokonok nyaralóját...

Elkérni a rokonok nyaralóját egy napra beleférne szerintetek így?

Figyelt kérdés

A nagybátyáméknak van egy közeli tónál nyaralójuk, tavasszal vették.

A gyerekekkel szoktak kimenni hétvégente, mert ott van a medence, grillezős terasz, a gyerekeknek kerti játszótér, trambulin. Hétközben üresen áll.

Szeretnék kimenni egy napra, nem is aludnék ott, reggel mennék, este már vissza is adnám a kulcsokat.

Szerintetek ez beleférne, nem pofátlanság?

Rendet hagynék magam után, nem zajonganék, nem zavarnám a szomszédokat.

Voltam/voltunk már ott családostól, de egyedül még nem mentem ki. Nem akarom őket sem kellemetlen helyzetbe hozni, de jó lenne nagyon... Akkor mennék, amikor ők amúgy nem terveznek kimenni, tehát nem azt várnám, hogy hozzám alkalmazkodjanak, miattam ne legyenek ott.

2023. júl. 16. 21:44
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/129 anonim ***** válasza:
93%

Nem örülnék neki valahogy ha a nyaralómba a rokon azért járna, mert nem tud máshol.👉🏻👌🏻

Ez nagyon kellemetlen.

2023. júl. 16. 22:15
 12/129 anonim ***** válasza:
97%

10

Akkor miért nem Te mész hozzá pár napra?

Várod haza a melóból, és egymással vagytok meló után.

Pesten sok mident lehet csinálni napközben is..

2023. júl. 16. 22:24
 13/129 anonim ***** válasza:
97%

Hány éves vagy egyébként?

Igaza van a 12-esnek menj te vagy vegyetek ki egy szobát a rokon helyében nem örülnék szexre használják a nyaralóm.

2023. júl. 16. 22:27
 14/129 anonim ***** válasza:
44%
Mindketten egyedül laktok, és ráadásul ugyanabban a városban, de a rokonok nyaralójába akarsz menni szexelni? Beteg vagy eskü.
2023. júl. 16. 22:32
 15/129 A kérdező kommentje:

Egyetemisták vagyunk, nem dolgozunk még.

Én nem mehetek, mert a szüleim szerint "mit csinálnék Pesten most egyedül, mikor nyárra mindenki hazamegy", 1 napra se menjek fel, mert "nem kell ott nekem egyedül autózni"

2023. júl. 16. 22:33
 16/129 A kérdező kommentje:

Budapest a "közös város", ahová én az egyetem miatt költöztem. Ott lakik egyedül ő is, én is.

Most nyári szünet van, így hazajöttem 2 hete a szülővárosomba, ahol a szüleimmel lakom, családi házban. Ő pedig Budapesten van jelenleg is, ami innen 200 km.

2023. júl. 16. 22:37
 17/129 anonim ***** válasza:
94%

Vonat is megy Pestre. És kitalálsz valami egyetemmel kapcsolatos programot.

Ha már nem lehet elmondani, hogy van egy dugipajtid.

2023. júl. 16. 22:37
 18/129 anonim ***** válasza:
95%

Nőj fel, és oldd meg.

Miért nem tudhatják, hogy pasid van?

2023. júl. 16. 22:38
 19/129 anonim ***** válasza:
85%

15

Oldjátok meg a rokon bevonása nélkül azért egyetemistaként lehetne annyi eszetek, hogy nem mások házába jártok random szexelni.

Nem volna pofám csak ezért kölcsön kérni egy nyaralót.

Ha nem lenne a rokon nyaralója gondolkozz akkor is megoldanátok nem?

Egyetem mellett esetleg mondjuk nyári meló?

Akkor ki lehetne venni egy szobát és szexelgetni.

Maga az ötleted sem volt normális.🤦🏻‍♀️

2023. júl. 16. 22:38
 20/129 anonim ***** válasza:
92%
Miért nem mondod meg, hogy a pasidhoz mennél? Miért nem jön hozzátok a pasid? Ezek logikusabbak lennének, mint csak ezért kölcsönkérni a nyaralót. Gondolom van egy saját szobád. Ha ott szexeltek, akkor nincs baj abból, ha napközben hazaugrik valaki. Ha meg azzal van bajuk, hogy Budapesten vezetnél, akkor menj vonattal.
2023. júl. 16. 22:39
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!