Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Elkérni a rokonok nyaralóját...

Elkérni a rokonok nyaralóját egy napra beleférne szerintetek így?

Figyelt kérdés

A nagybátyáméknak van egy közeli tónál nyaralójuk, tavasszal vették.

A gyerekekkel szoktak kimenni hétvégente, mert ott van a medence, grillezős terasz, a gyerekeknek kerti játszótér, trambulin. Hétközben üresen áll.

Szeretnék kimenni egy napra, nem is aludnék ott, reggel mennék, este már vissza is adnám a kulcsokat.

Szerintetek ez beleférne, nem pofátlanság?

Rendet hagynék magam után, nem zajonganék, nem zavarnám a szomszédokat.

Voltam/voltunk már ott családostól, de egyedül még nem mentem ki. Nem akarom őket sem kellemetlen helyzetbe hozni, de jó lenne nagyon... Akkor mennék, amikor ők amúgy nem terveznek kimenni, tehát nem azt várnám, hogy hozzám alkalmazkodjanak, miattam ne legyenek ott.

2023. júl. 16. 21:44
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯
 61/129 anonim ***** válasza:
92%

" Szobát így is kivehetnénk, nem az anyagi része a problémás, de kicsit megalázónak érezném a helyzetet... Tudom, ez az én hülyeségem, de nem ilyen egyéjszakára kivett szobában szeretnék szexelni."- de a rokonok nyaralójába simán elvinnéd a pasit, akit nem akarsz a csaádnak bemutatni. Te vagy szellemileg visszamaradott vagy, vagy hazudsz és pofátlan vagy.

Július végéig nem igaz, hogy nem bírod ki, az csak két hét.

2023. júl. 17. 07:08
 62/129 anonim ***** válasza:
74%
Nem bírja ki utolsó nem érted. Eddig reggel este töcskölgette ez a nagyszerű kandúr, akit valamilyen oknál fogva nem akar bemutatni, mert gondolom jó nagy pélója van de ronda mint az 1 hetes leves,vagy egy sugar daddy. 😂😂😂 De szerintem utóbbi lehet a probléma.
2023. júl. 17. 07:38
 63/129 A kérdező kommentje:

20 éves, de ja, biztosan sugar daddy. :)

Nem ronda, sőt, de ez nem az a fajta kapcsolat, ahol hazahozom bemutatni. Nem vagyunk együtt, nem vágyom párkapcsolatra.

2023. júl. 17. 07:39
 64/129 anonim ***** válasza:
96%

"Nem érzem, hogy 19 évesen rájuk tartozna a szexuális életem.. :D"

Ez szerintem is így van. De azt nem értem, hogy ha a szüleid azt mondják ne menj Pestre (ahol van egy alberleted és egy pasid) akkor miért fogadsz szót? Megmondod nekik lesz egy koncert, megyek Pestre. Ennyi. Én biztos nem kérném el a nyaralót, mert ez így sokkal egyszerűbb. Kb. 16-nak tűnsz a válaszaid alapján.

2023. júl. 17. 07:43
 65/129 anonim ***** válasza:
98%
Itt nagy a szád, osztasz mindenkit, de a szüleidnek nem tudod megmondani, hogy mész Bp-re a fiúdhoz? Nőj fel.
2023. júl. 17. 07:49
 66/129 anonim ***** válasza:
97%
Én nem adnám oda a nyaralómat. Tőlem a házas barátnőm kérte a lakásomat, hogy ott hentereghessen a szeretőjével, de mondtam, hogy nem. Ez nem piros betűs ház, hogy keféljen az én ágyamban, az én ágyneműmben, amibe majd este én fekszek, hogy fürödjön az én kádamban a csupasz faszával a szeretője, hogy aztán szagolhassam a spermaszagot a saját otthonomban. El lehet húzni olyan lakásokba, amiket kifejezetten erre a célra adnak ki pár óra hosszára. Búvóhely, vagy titkos lakás néven találsz egy csomót a neten.
2023. júl. 17. 08:01
 67/129 anonim ***** válasza:
92%
Ott van két tipp az 59-60-ban, arra bezzeg nem reagálsz.
2023. júl. 17. 08:03
 68/129 A kérdező kommentje:

Diákmunkára nem tervezek menni továbbra sem.

Ha meg esetleg valami miatt keresnének anyáék, amíg Pesten vagyok és nem mondom meg, abból csak a baj lenne. Mármint érted, nem egy várossal odébb leszek, hogy 10 perc alatt visszaérjek.

2023. júl. 17. 08:20
 69/129 anonim ***** válasza:
85%
Akkor javaslom a maszturbálást.
2023. júl. 17. 08:23
 70/129 A kérdező kommentje:

Sajnos az közel sem akkora móka.

De már elkértem a nyaralót, délután megyek a kulcsokért.

2023. júl. 17. 08:24
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!