Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Elkérni a rokonok nyaralóját...

Elkérni a rokonok nyaralóját egy napra beleférne szerintetek így?

Figyelt kérdés

A nagybátyáméknak van egy közeli tónál nyaralójuk, tavasszal vették.

A gyerekekkel szoktak kimenni hétvégente, mert ott van a medence, grillezős terasz, a gyerekeknek kerti játszótér, trambulin. Hétközben üresen áll.

Szeretnék kimenni egy napra, nem is aludnék ott, reggel mennék, este már vissza is adnám a kulcsokat.

Szerintetek ez beleférne, nem pofátlanság?

Rendet hagynék magam után, nem zajonganék, nem zavarnám a szomszédokat.

Voltam/voltunk már ott családostól, de egyedül még nem mentem ki. Nem akarom őket sem kellemetlen helyzetbe hozni, de jó lenne nagyon... Akkor mennék, amikor ők amúgy nem terveznek kimenni, tehát nem azt várnám, hogy hozzám alkalmazkodjanak, miattam ne legyenek ott.

2023. júl. 16. 21:44
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯
 111/129 anonim ***** válasza:
89%

108

Mellé ment.

Nem ítelteltelek el.

Az ő dolga. Csak arra reagáltam aki megjegyezte hogy a srác jár jól.

Ezek tények számok.

Autó pálya matricát nem is számoltam még. Persze lehet hogy van amúgy is.

Mondjuk oda és vissza is utazhattál volna ennek a negyedéből, és nyaralót sem kéne kunyerálnod, meg több időt is tudtatok volna együtt tölteni.

De a Ti dolgotok.

2023. júl. 17. 12:00
 112/129 anonim ***** válasza:
24%
#111 Miért a lány nem jár jól??
2023. júl. 17. 12:49
 113/129 anonim ***** válasza:
92%

112

Ezt nem is értem

igazából igy Ő jár igazán jól...

2023. júl. 17. 12:52
 114/129 anonim ***** válasza:
83%
Egyébként szoktam olvasni. Rendszeresen, mindenféle khmmm könyvet. Imádok olvasni, olvasok reggel, délben ha van rá lehetőség, este, néha éjjel is. Ágyon, kanapén, konyhában, fürdés közben. Evés előtt és után. Volt már hogy egy este a parkban jött az olvashatnék.
2023. júl. 17. 12:55
 115/129 anonim ***** válasza:
82%

Azért a gondolkodásod eléggé fura.

Nem bírod ki 2 hétig szex nélkül? Elég gond, ha nincs ennyi önuralmad se, de legyen, a te bajod.

Egy hotelszobát kivenni erre a célra neked gáz. Pedig az tiszta ügy. Fizetsz és kapsz egy szolgáltatást, ennyi. Hogy a hotelban szokás szexelni, azt meg mindenki tudja, a tulaj is, ennek tudatában számolja az árat. Az, hogy hazudsz a rokonoknak akik megbíznak benned az persze szerinted teljesen rendben van. Az hogy a vendégszobát használjátok mégis mivel jobb? Abban az ágyban hentereghetsz, ahol később a gyerekei fognak aludni? Hát bocs, de ez a hazudozás sokkal undorítóbb, mint egy szobát kivenni. Mellesleg könnyű lebukni, elég egyetlen szomszéd, aki őszinte kíváncsiságból megkérdezi, hogy ki volt az a fiú a múltkor a Julissal? Csak nem alakul valami?

2023. júl. 17. 13:31
 116/129 anonim ***** válasza:
30%
Úgy látszik, hogy itt senki se volt fiatal. A kérdező csak dugni szeretne. Ebben a korban ez természetes. Gyaníthatóan problêmás szülei vannak, ha azt sem lehet elmondani nekik, hogy Budapesten van programja. Én is szobát bérelnék a helyében, de kinek árt azzal, hogy a nyaralóba megy? Még mindig sokkal jobb, mintha ennyi idősen férjhez menne és lebabázna a semmire.
2023. júl. 17. 13:49
 117/129 anonim ***** válasza:
79%

Csak addig olvastam a választ, hogy egyetemista vagy... tehát nem kell anyádék engedélye ahhoz, hogy felmenj Pestre. Azt mondod, a hétvégét egy ottani barátnőddel töltöd, ha nagyon tudni akarják. Nőjj fel, és ne a rokon nyaralójába vidd az épp aktuális kanit egy menetre.

Ennyi idősen elég gáz, hogy a szülők elvárják, hogy otthon ülj a nyáron, vagy ha minden lépésedről tudni akarnak.

2023. júl. 17. 19:01
 118/129 anonim ***** válasza:
37%
Érdekes emberek vannak itt.Ha vagyunk olyan jóban,hogy a gyerekeimre vigyáz,simán odaadom neki a nyaralom.Csak ne gyújtsák fel.Azonkívül nem érdekel mit csinálnak.Főleg,hogy nagy valószínűséggel nem lenne olyan pontja a háznak,ahol ne dugtam volna már a férjemmel.
2023. júl. 17. 22:04
 119/129 anonim ***** válasza:
13%
Az is érdekes, hogy van aki a férjével való szexuális kapcsolatot dugásnak nevezni, nem szeretkezésnek. Hát igen, ki min nőtt fel.
2023. júl. 17. 22:23
 120/129 anonim ***** válasza:
65%

119

Jaj ne már.

Anonim nettes fórum amúgy is.

És ha ők úgy hívják?

Akkor mi van?

Én szoktam b@szni az asszonnyal,ég lágyan szeretkezni is, tessék! 😁😀

2023. júl. 17. 22:28
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!