Elkérni a rokonok nyaralóját egy napra beleférne szerintetek így?
A nagybátyáméknak van egy közeli tónál nyaralójuk, tavasszal vették.
A gyerekekkel szoktak kimenni hétvégente, mert ott van a medence, grillezős terasz, a gyerekeknek kerti játszótér, trambulin. Hétközben üresen áll.
Szeretnék kimenni egy napra, nem is aludnék ott, reggel mennék, este már vissza is adnám a kulcsokat.
Szerintetek ez beleférne, nem pofátlanság?
Rendet hagynék magam után, nem zajonganék, nem zavarnám a szomszédokat.
Voltam/voltunk már ott családostól, de egyedül még nem mentem ki. Nem akarom őket sem kellemetlen helyzetbe hozni, de jó lenne nagyon... Akkor mennék, amikor ők amúgy nem terveznek kimenni, tehát nem azt várnám, hogy hozzám alkalmazkodjanak, miattam ne legyenek ott.
Miért, karácsonyig kellett volna várjak ezzel a kérdéssel?:D
Most vagyok itthon, most áll fenn ez a probléma.
Te mehetnél, egy idegen férfi NEM, szóval nem adnám oda a kulcsokat.
Elvileg egyetemista felnőtt vagy, akkor mit hagyod, hogy a szüleid mondják meg hová mehetsz mikor és kivel?
Ez kamu, hirtelen jajj megyek a kulcsokért jaja
Ha ez igaz volna a rokona húzná karóba, hogy egy idegent vitt a nyaralójába, hogy henteregjenek.
Ne etessük tovább az éhes trollt.
Istenem, nyilván nem mondtam, hogy nem egyedül megyek.
Azt mondtam, hogy szeretnék kicsit egyedül lenni, olvasgatni, fürdeni és este már vissza is adom a kulcsokat.
Édes istenem, ennyi kavarás azért, mert félsz anyádáktól,és félsz megmondani, hogy Pesten van egy éve az életed, ezért vannak ott programjaid, barátaid, és itthon meg unod magad? Nem kell beszámolnod arról, hogy kivel és mi célból találkozol, de bakker, hogy 19 évesen ennyire hagyod magad pórázon tartani, az nevetséges.
És attól nem félsz, hogy kiderül, hogy nem egyedül voltál ott? A képükbe hazudtál? Más dolog egyedül menni, meg más vendéget vinni. Egy életre eljátszod a rokonok bizalmát, ráadásul nem értem, miért nem ciki elkunyerálni egy nyaralót, miközben azt meg ciki elmondani, hogy visszamennél Bp-re, mert ott van programod...
Nyáriszünet van beindult a kamu kérdések áradata.
Hirtelen minden megoldódik neki, senki nem kérdez semmit a rokon meg csak oda adja nagy kedvesen.
Ezt max a hülye hiszi el. 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!