Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Elkérni a rokonok nyaralóját...

Elkérni a rokonok nyaralóját egy napra beleférne szerintetek így?

Figyelt kérdés

A nagybátyáméknak van egy közeli tónál nyaralójuk, tavasszal vették.

A gyerekekkel szoktak kimenni hétvégente, mert ott van a medence, grillezős terasz, a gyerekeknek kerti játszótér, trambulin. Hétközben üresen áll.

Szeretnék kimenni egy napra, nem is aludnék ott, reggel mennék, este már vissza is adnám a kulcsokat.

Szerintetek ez beleférne, nem pofátlanság?

Rendet hagynék magam után, nem zajonganék, nem zavarnám a szomszédokat.

Voltam/voltunk már ott családostól, de egyedül még nem mentem ki. Nem akarom őket sem kellemetlen helyzetbe hozni, de jó lenne nagyon... Akkor mennék, amikor ők amúgy nem terveznek kimenni, tehát nem azt várnám, hogy hozzám alkalmazkodjanak, miattam ne legyenek ott.

2023. júl. 16. 21:44
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯
 91/129 A kérdező kommentje:

Ti amúgy mindenbe bele szoktatok kötni?

Két kicsi gyerekük van, nem igazán szoktak 10-ig aludni, főleg nem hétköznap.

Mondtam, hogy mire kell. Kicsit pihenni, olvasni, egyedül lenni, kikapcsolni.

Igen, bármilyen hihetetlen 4x200 km az bizony 800. Örülök, hogy ma is tanultál valamit! :)

Aki szerint meg hazudok, az miért vergődik itt? Tényleg érdekel. Ennyire nincs életetek?

2023. júl. 17. 10:58
 92/129 anonim ***** válasza:
4%
Szerintem bőven belefér. Jóban vagytok és te is tettél már nekik szívességet.
2023. júl. 17. 11:07
 93/129 anonim ***** válasza:
89%
Olvasni????? Becarok esküszöm,most komolyan szerinted ezt ki hiszi el?
2023. júl. 17. 11:12
 94/129 A kérdező kommentje:

Miért, te nem szoktál csak úgy olvasni a kertben, medencézés közben mondjuk? Vagy napozás közben?

Látszik mondjuk...

2023. júl. 17. 11:14
 95/129 anonim ***** válasza:
95%
Nem adnám oda kéjlaknak, még ha nem kamukérdés lenne akkor sem. Családnak igen, ha jóban vagyunk.
2023. júl. 17. 11:18
 96/129 A kérdező kommentje:
Nem azt mondtam, hogy "kéjlaknak" kéne.
2023. júl. 17. 11:21
 97/129 anonim ***** válasza:
96%
De most ezt pont úgy kéred ki magadnak, mintha tényleg csak olvasni kérted volna el a nyaralót 😂😂😂😂
2023. júl. 17. 11:26
 98/129 anonim ***** válasza:
82%

Kérdező amit te csinálsz, az gusztustalan. Ja, hogy a pasit sem mutatod be mert nem olyan... Meg csak dugópajti.. Értem. Komolyabb kapcsolatra nem jó. Akkor te most prosti vagy 19 évesen? Ráadásul a rokon nyaralojaban?

Leegne a bőr a pofámrol, ha az én lányom ilyen lenne.

2023. júl. 17. 11:33
 99/129 anonim ***** válasza:
67%
A kandúr viszont jól jár... 😂🤪😂😂
2023. júl. 17. 11:34
 100/129 A kérdező kommentje:

Miért lennék prosti? Mert komoly párkapcsolatra nem vágyom, viszont szexuális igényeim vannak? Tudod te egyáltalán, mi az a prostitúció?

Itt arról van szó, hogy két fiatal jól érzi magát egymással, kötöttségek nélkül. Te sosem voltál fiatal?

2023. júl. 17. 11:35
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!