Elkeseredtem:- ( 4 hónapja szültem van némi feleslegem. A férjem nem kíván. Mit tegyek?
És a férjed külsőre kifogástalan?
Mert belső tulajdonságain van mit fejleszteni... De ne keseredj el! Plusz kilók ide vagy oda, nagyon vonzóvá tudod magad varázsolni egy kis odafigyeléssel: csinos smink, jó fruzura, nőcis ruha és a legfontosabb magabiztos fellépés:)! Hajrá!
Hú, ez tényleg gáz...
15kg felesleggel nem lehetsz visszataszítóan kövér. Akit szeretünk, akkor is szeretjük, ha ennél jóval drasztikusabban is megváltozik a külseje.
Ő tökéletes testfelépítésű? Tesóm mindig azzal teszi helyre a férjét, hogy ha majd te úgy nézel ki, mint a Dávid-szobor, beszélhetünk arról, hogy én hogy nézzek ki:)
"Akit szeretünk, akkor is szeretjük, ha ennél jóval drasztikusabban is megváltozik a külseje."
Azért én ezzel vitatkoznék. Senki ne mondja, hogy kicsit sem zavarná, ha az egykor izmos, sportos testű párja felszedne 50 kilót, elkezdene kopaszkodni, kiesnének a fogai stb. És attól még szerethetem továbbra is, de az nem kérdéses, hogy jobban vonzódom hozzá, amikor gyönyörű teste van. A kérdező párja pedig nem így ismerte meg a feleségét, a "másik" testéhez vonzódott és nem tud mit kezdeni a változással. Persze, azzal én se értek egyet, hogy szülés után pár hónappal ilyen követelései legyenek. Várd meg míg abbahagyod a szoptatást, addig ne fogyózz. Utána viszont egy normális diétával, sporttal, fokozatosan fogyj le. A párodat kérd meg, hogy segítsen, támogasson téged. Addig is maradjon csöndben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!