Elkeseredtem:- ( 4 hónapja szültem van némi feleslegem. A férjem nem kíván. Mit tegyek?
HOgy lehet ilyen buknó a férjed? Nagyon jól tudts és tisztában volt vele, mivel jár a terhesség. Ha szoptat az anyuka, akkor tilos fogyókúrázni! Ha csak a külsődért szeret az régen gáz. Így is szeretnie kéne, hiszen azért még belül nem változtál meg.
Bár csak lennének ők is ami helyünkben, hogy megtudják! Akkor értékelnék igazán a nőket.
Ne is haragudj, de elég bunkó férjed van!:S Szerintem nincs azzal semmi baj, ha 4 hónap után van egy kis súlyfelesleg rajtad. A normális nők szerintem ilyenkor a babájukkal foglalkoznak, nem pedig azzal, hogy visszanyerjék a terhesség előtti alakjukat!
Ha mégis a férjed kedvében szeretnél járni akkor változtass az étrendeden és járj el heti 2-3 alkalommal edzeni, vagy pedig vegyél egy fitness dvd-t és tornázz otthon (így a babádtól sem kell távol lenned)!
Sok sikert és kitartást!:)
Ne legyetek már ilyenek. Szerintetek annyira könnyen és gyorsan lerepül az a 15 kiló? Mit gondoltok szülés után egyből lehet rohanni a konditerembe? :D Kell kis idő hogy a szervezet rendbe jöjjön, meg ha volt gátmetszés, az se feszüljön vagy fájjon, vagy esetleg császár... Plusz egy pár hónapos babát nem szokott egy anyuka se nagyon oda adni másnak hogy vigyázzon rá, főleg nem az első 1-2 hónapban. A férjed meg elég bunkó. Ő is vállalta a gyermeket, és ezzel együtt vállalnia kellett (volna) az ezzel járó változásokat is. Pl hízás, kevesebb idő másra a babán kívül.
Nem tudsz tényleg mást tenni, mint lassan visszafogyogatni nem drasztikus tornával, meg persze diétával és várni, hogy a férjednek végre megfelelj. :( Csak ez így annyira szomorú, hogy így gondolkozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!