Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hát most nagyon elkeseredtem. Nem lesz pénzünk jegygyűrűre?
amit kinéztünk, 140E lenne a pár, megmutatom:
plusz anyum azt mondta, hogy ez nem karikagyűrű, mert annak teljes mértékben egyformának kell lennie, ezek meg nem azok. Bár mi nagyon szeretnénk, de nem lesz ennyi pénzünk a gyűrűre...nekem megfelelne ezüstből is, de azt meg nem engedi, mert az nem igazi karikagyűrű stb...
meg, hogy kő nem lehet benne, mert az megtöri a körkörösségét...
ahogy elnézem a fehérarany-gyűrű árakat, nekem sosem lesz ilyenem...:'(
az aranyat nem szeretjük, nem vesszük fel, csak ezüstöt hordunk, ezért szeretnénk fehérarany gyűrűt...
de ilyen horribilis árak mellett...150E a két gyűrű...:S
valaki tud valami helyet, ahol olcsóbban lehet venni?
nagyon megköszönném:'(
Választható fém: Ezüst, Arany, Fehér arany, Réz
Ár: 14000 Ft
Ide az van írva, hogy 14 ezer, nem 140. :)
De miért anyukád szabja meg?
A férjem nem visel el magán ékszert, így neki se jegygyűrűje, se karikagyűrűje nincs, mert nem hordaná. Én kaptam egy köves gyűrűt, inkább gesztus szinten (no meg én hordok ékszert). A családot nem kérdeztük meg, mert nem ők házasodtak, hanem mi és nekünk is teljesen megfelelt.
Anyukád dönti el, hogy milyen gyűrűtök legyen? Anyukád is veszi talán meg?
Számomra inkább ez az elkeserítő...
Hány évesek vagytok, 16?
na minden happy!
14,000 ft nem 140,000ezer!
Gratulálunk az eljegyzéshez!
Nem tudom miért anyukádra hallgatsz ez ügyben. Egyrész nagy divat a köves gyűrű, másrészt meg ha nem arany, hát nem az, kit érdekel.
A fehérarany tényleg horribilis áron van, mi úgy döntöttünk az esküvő előtt, hogy ezüstöt veszünk, és majd ha egyszer nyerünk a lottón, akkor lecseréljük platinára, vagy fehéraranyra. Nem tudom mennyiben változtatna kettőnk kapcsolatán, ha aranyból lenne a jeggyűrű. Amúgy saját tapasztalatból én a titániumot, vagy az acélt javaslom, az ezüst borzalmasan kopik.
Ha meg nem jó anyukádnak, akkor meg fizesse ki ő. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!