Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nevetnek rajtam? Nagyon...

Miért nevetnek rajtam? Nagyon elkeseredtem:- (

Figyelt kérdés

Sziasztok.

20 éves lány vagyok.Egy ideje bárhová megyek összesúgnak az emberek és megmosolyognak:( Még mielőtt írná vki: NEM vagyok paranoiás...még 1 bnőm is látta már...

Nem tudom miért lehet...nem vagyok csúcsronda, de azért annyira szépnek se mondanám magam, szóval ink átlagos, az öltözet is átlagos, semmi kirívó, vagy furcsa...

megkérdeztem már a barátaima is h mi baj van velem, de azt mondák semmi...de akkor mások miért nevetnek rajtam?:(

tudom h így láttatlanból nem tudjátok megmondani, de ti miért szoktatok megmosolyogni vkit az utcán?

legalább rájönnék mi a baj velem...gondoltam arra h megkérdezem azt aki nevet, de nem mertem még:S

mézszőke a hajam, barna a bőröm és sötét a szemem, a szemöldököm is sötétbarna, de nem vastag...talán ez a baj, h nem illik hozzám ez a hajszín?vagy ezért még nem nevetnének ki?:(

amúgy mindig mengézem magam, és mindent rendben találok magamon: smink stb.:)

lécci normális és rendes válaszokat írjatok:)nagyon szépen megköszönném a válaszokat:)

2010. ápr. 27. 00:14
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
94%
Ha mutatsz magadról egy képecskét, akkor sec-perc alatt meg tudom mondani, hogy tényleg a kinézeted lenne-e ennyire kiemelkedően furcsa. :)
2010. ápr. 27. 00:17
 2/31 anonim ***** válasza:
44%

lol

az a kérdés

:DDD

nevetséges vagy, ennyi

(most csak azért nevettelek ki mert ilyen hülye kérdést tettél fel)

Amúgy szerintem részben paranoiás vagy, és van hogy csak beképzeled hogy rajtad nevetnek. Részben pedig lehet tudat alatt vonzod az ilyen alkalmakat, hogy valakik épp dumálnak mondjuk valami hülye ismerősükről/tanárukról akire hasonlítasz. Vagy az is lehet hogy hasonlítasz valami új celebre vagy youtube videóról valakire.

Ne keseredj el ilyen miatt, tiszta hülyeség, gondolj bele: szánalmas embereket nem szoktak utcán kinevetni, csak szánni, vagy egykedvűen másfele néznek.

2010. ápr. 27. 00:23
 3/31 anonim ***** válasza:
82%

Ismeretlenek nevetnek rajtad inkább, vagy ismerősök? Nem mindegy. Csináltál az utóbbi időben olyan dolgokat, amik miatt pletykálhatnak rólad?

Én az utcán akkor szoktam megmosolyogni valakit, ha irtó ízléstelenül öltözik. A dísz-plázacicákat is meg szoktam mosolyogni, akikről süt, hogy IQ-juk a nulla felé tendál, de a tizenöt centis tűsarkú gladiátorcipő, a feneket éppen nem takaró miniszoknya, valamint a hidrogénszőke haj szoláriumbarna (vagy barnítókrém-narancssárga) bőrhöz számomra elég ahhoz, hogy elvigyorodjak. Ugyanígy viccesek tudnak lenni a cigány nők, akik a magassarkút hosszú szoknyával és melegítőfelsővel, vagy mackónadrággal és fordos blúzzal viselik.

Remélem, te egyik kategóriába sem esel bele.

2010. ápr. 27. 00:24
 4/31 anonim ***** válasza:
100%
Azért mert látják, hogy "préda" vagy, érzékeny, és az ilyet a primitívebb emberek szekálják. Eleve ha úgy mész ki az utcára, hogy félsz, ki nevet ki, vay ki néz meg-ez nem paranoia, nekem is volt ilyen korszakom-az meglátszik Rajtad.
2010. ápr. 27. 00:25
 5/31 anonim ***** válasza:
84%

Erre így nem fogsz választ kapni az tuti, de leginkább akkor szoktak röhögni valakin, ha pl nagyon gáz az öltözködése.

Kedvencem ha egy 100kg nő testhez tapadó ruhát vesz fel ami lehetőleg egy számmal kisebb is.

Na azt nehéz röhögés nélkül megállni.

De manapság egy szőrős hónaj/láb is kiválthat röhögést bizonyos helyeken.

2010. ápr. 27. 00:30
 6/31 anonim ***** válasza:
84%

én azokra szoktam rámosolyogni akik aranyosak :) pl. mikor babámmal sétálunk és a tini lányok bámulják a babámat, hogy "jujjj de cuki babó..." akkor mindig hatalmas vigyor van a fejemen :)

nem lehet, hogy azok az emberek is inkább kedvesen rádmosolyognak?

Ha pribi küldesz egy képet magadról megmondom, hogy mi lehet a baj veled már ha van!

Amúgy meg ne foglalkozz másokkal :)

2010. ápr. 27. 00:30
 7/31 A kérdező kommentje:

igen, tudom h így "hülye kérdésnek" tünhet, de nekem ez nagyon rossz:(

csak volt már pl. suliba h vártam az egyik bnőmmel és 1 méterre mellettünk szintén állt két lány, és mondta a csak a másiknak, h nézd már ( a többit nem hallottam) és röhögtek:( szóval ez annyira nem volt félreérthető:(

és ezért vagyok elkereseredve, mert nem tudom mi a baj velem:(

azért köszönöm szépen az őszinte válaszokat:)

esetleg megpróbálok nem annyira figyelni másokra...

mert tényleg teljesen átlagosan próbálok kinézni, mert eleve nem szeretek kirívó lenni, de hát nem tudom...mindegy:S

még1szer köszönöm a válaszokat, aranyosak vagytok:)

2010. ápr. 27. 00:31
 8/31 anonim ***** válasza:
90%
ÁÁ, ilyet mindekivel csinálnak, csak a legtöbb ember nem veszi fel, szrd már le:)
2010. ápr. 27. 00:32
 9/31 A kérdező kommentje:

ja és idegenek szoktak nevetni:(

jajj nagyon szépen köszönöm a kedves és nem "leoltó" válaszokat:)

am magas vagyok és elég vékony...és kicsit olyan kicsit a fejem vagy hogy is mondjam:D keskeny és kicsi:$ lehet ez is baj...áááá már magam sem tudom:D

köszi a válaszokat:)

2010. ápr. 27. 00:33
 10/31 anonim ***** válasza:
68%

"mert tényleg teljesen átlagosan próbálok kinézni"

Na lehet hogy pont ezt vitted túlzásba és igénytelenül öltözködsz. De még mindig lehet hogy tényleg hasonlítasz valami "sztárra", ha ennyire zavar ne búslakodj miatta mint valami bugyuta emós, hanem menj oda és kérdezd meg. Normálisan, őszintén megkérdezed egy normálisnak látszó társaságtól akkor szerintem elmondják.

2010. ápr. 27. 00:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!