Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nevetnek rajtam? Nagyon...

Miért nevetnek rajtam? Nagyon elkeseredtem:- (

Figyelt kérdés

Sziasztok.

20 éves lány vagyok.Egy ideje bárhová megyek összesúgnak az emberek és megmosolyognak:( Még mielőtt írná vki: NEM vagyok paranoiás...még 1 bnőm is látta már...

Nem tudom miért lehet...nem vagyok csúcsronda, de azért annyira szépnek se mondanám magam, szóval ink átlagos, az öltözet is átlagos, semmi kirívó, vagy furcsa...

megkérdeztem már a barátaima is h mi baj van velem, de azt mondák semmi...de akkor mások miért nevetnek rajtam?:(

tudom h így láttatlanból nem tudjátok megmondani, de ti miért szoktatok megmosolyogni vkit az utcán?

legalább rájönnék mi a baj velem...gondoltam arra h megkérdezem azt aki nevet, de nem mertem még:S

mézszőke a hajam, barna a bőröm és sötét a szemem, a szemöldököm is sötétbarna, de nem vastag...talán ez a baj, h nem illik hozzám ez a hajszín?vagy ezért még nem nevetnének ki?:(

amúgy mindig mengézem magam, és mindent rendben találok magamon: smink stb.:)

lécci normális és rendes válaszokat írjatok:)nagyon szépen megköszönném a válaszokat:)

2010. ápr. 27. 00:14
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
100%

00.25 tel egyetertek.

plusz meg hozzatennem, hogy lehet, hogy van benned valami jo ertelemben vett kulonleges, ami megragadja az embereket, es nem is kinevetnek, hanem csak megneznek mert szep vagy :).

Ha Te ugy latod, hogy rendben vagy, akkor rendben vagy.

2010. ápr. 27. 06:51
 22/31 anonim ***** válasza:
Én sosem tudnék szembe nevetni valakit, főleg nem testi adottságai miatt. Én rémesen rondának tartom magamat, nagy görbe orr, görbe hát, stb de sosem vettem még észre azt sem, hogy bárki nevetne rajtam. Sőt pasi gondjaim sem voltak. Ha gondolod, küldj az emailemre egy képet, és megírom, amit látok. 39/L
2010. ápr. 27. 08:26
 23/31 anonim ***** válasza:
61%

Szerintem túl sokat foglalkozol mások véleményével. Nem az a lényeg, hogy magadnak tetszel és vannak barátaid (=nem kerül el és nevet ki mindenki).

Mondjuk amiket írtál, nem illik hozzád a hajszín, ebből arra következtetek, hogy festett szőke vagy. Mindez barna bőrrel és szemöldökkel, ami még vékony is... hát leginkább egy primitív p*csa képét festi elém, persze nem azt mondom, hogy az vagy, hiszen nem láttalak és nem ismerlek, de lehet, hogy ez a gond, főleg "átlagos" (vagyis átlagosan divatos) öltözködéssel, ami szerintem sok esetben nem hogy nincs rendben, de sokszor egyenesen nevetséges.

Én személy szerinte a természetességet támogatom, próbálj meg eredeti hajszínnel, normálisan szedett, nem túl vastag, nem túl vékony szemöldökkel, smink nélkül közlekedni, ne majmold a legújabb divatot, azt vedd fel, ami neked jól áll.

Szerintem magaddal nem vagy jóban, ezért fogalkozol olyan sokat azzal, mit gondolnak rólad mások.

2010. ápr. 27. 08:57
 24/31 A kérdező kommentje:

igen...lehet túl sokat foglalkozom másod véleméyével...de ennek oka van:(

amúgy nem vagyok olyan plázacicás, meg nem olyan szőke sem a hajam, ilyesmik a színeim, csak annyi különbésggel, h sötétebb a szemöldököm: [link]

megpróbálok nem idafigyelni másokra...meg h mit reagálnak rám:)

nagyon örülök neki, h ilyen sokan írtatok, mert megnyugodtam és örülök annak is h segítettetek:)

köszönöm szépen:)

2010. ápr. 27. 11:02
 25/31 anonim ***** válasza:

Nem lehet, hogy valami sztori terjeng rólad az iskolában?

Nem vagy büdös, adsz magadra rendesen? Mert az is nevetség tárgya lehet.

Más nem jut eszembe, remélem megoldódik. Próbálj meg nem törődni vele, minden csoda 3 napig tart.

2010. ápr. 27. 12:21
 26/31 A kérdező kommentje:

nem, igazából nem iskolában, hanem így utcán, bevásárlóközpontba ha megyek...

adok magamra rendesen, az "átlagos öltözködést" úgy értettem, h nem ribancos, divatos, de nem az a nagyon kirívó, ezért sem értem, már a sminkem is visszafogott:)

én is remélem h megoldódik...:)

köszönöm a válaszodat:)

2010. ápr. 27. 13:09
 27/31 anonim válasza:
El van b*szva a szemöldököd, ennyi. Az alapján amit elmondtál, csak a barátnők nem szokták meglátni a másikon, hogy a szemöldöke röhejesen néz ki. Nézz ennek utána! Tehát ha mondjuk le van borotválva, és utána festettél vagy tetováltál valami vacakot, az sokszor közröhej tárgyává tesz. Sokszor szokás mondani:"Tudod, a nő, aki befestette szőkére a haját, leborotválta a szemöldökét, majd pipamocsokkal odamázolt valami sz*rt :D" Remélem segítettem :D
2010. ápr. 28. 02:19
 28/31 A kérdező kommentje:

:D

nincs leborotválva és tetoválva sem, egyszerűen csak a színe sötét, de természetes, normálisan van kiszedve:D

marad a hajváltoztatás:D

köszönöm a válaszodat:)

2010. ápr. 28. 11:30
 29/31 anonim ***** válasza:
A hajad maradjon a szemöldököd viszont csak 2 árnyalattal lehet sötétebb a hajszínednél különben tényleg azért fognak kinevetni.
2010. ápr. 28. 19:45
 30/31 anonim ***** válasza:

Gondolj Kiszel Tündére, neki is röhelyes a sötét szemöldöke a szőke hajához.

[link]

2010. ápr. 28. 19:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!