Miért nevetnek rajtam? Nagyon elkeseredtem:- (
Sziasztok.
20 éves lány vagyok.Egy ideje bárhová megyek összesúgnak az emberek és megmosolyognak:( Még mielőtt írná vki: NEM vagyok paranoiás...még 1 bnőm is látta már...
Nem tudom miért lehet...nem vagyok csúcsronda, de azért annyira szépnek se mondanám magam, szóval ink átlagos, az öltözet is átlagos, semmi kirívó, vagy furcsa...
megkérdeztem már a barátaima is h mi baj van velem, de azt mondák semmi...de akkor mások miért nevetnek rajtam?:(
tudom h így láttatlanból nem tudjátok megmondani, de ti miért szoktatok megmosolyogni vkit az utcán?
legalább rájönnék mi a baj velem...gondoltam arra h megkérdezem azt aki nevet, de nem mertem még:S
mézszőke a hajam, barna a bőröm és sötét a szemem, a szemöldököm is sötétbarna, de nem vastag...talán ez a baj, h nem illik hozzám ez a hajszín?vagy ezért még nem nevetnének ki?:(
amúgy mindig mengézem magam, és mindent rendben találok magamon: smink stb.:)
lécci normális és rendes válaszokat írjatok:)nagyon szépen megköszönném a válaszokat:)
rendben...akkor megpróbálkozom azzal:)
köszönöm szépen:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!