Mitcsináljak ha gyűlölöm a nevelőapámat? Anyámmal is beszéltem akkor megpróbáltuk de nem. Olyan dolgokért szól amikért máshol nevetnek. Valahogy megkéne neki mondani a frankót de hogyan? 14F
Az a gond, hogy úgy látom, ez az ellenszenv kölcsönös.
Nem normális dolog, hogy ordít veled, mert valami elromlik, és téged hibáztat.
A saját gyereke iránt érezhet másképp (végül is ez még normális) de nem lenne szabad másképp is kezelnie.
Te nem tehetsz arról, hogy nem az ő gyereke vagy, nem büntethet érte.
Anyád is szép forma lehet, ha így bánnak veled az orra előtt, és még nem kapta le apádat a tíz körméről.
:S
Miért az volt az első reakciód, h "úgysem tudod"?
Segíteni próbált. Lehet ez után én sem lennék kedves...
Első vagyok.
Érthető, ha nem jó a kapcsolatod vele.
Nem tudom, mennyire lehet beszélni velük, de az lenne a megoldás, ha anyád és te leülnétek a nevelőapával beszélni.
Viselkedjen úgy, mint egy apa, kicsit legyen megértőbb, nem kell egymást szeretni, de együtt élni muszáj.
Cserébe te is igyekszel "moderálni" magad, de ehhez az kell, hogy az ő hozzáállása változzon. Hiába leszel kedves, ha akkor is ilyen bunkó veled.
A családi békesség akkor jön létre, ha MINDENKI tesz érte.
Neked ez fáj, ő meg nem úgy viselkedik, mint egy családapa, vagy nevelőapa.
Szomorú. :(
köszi a választ
de sajnos ez már 2 ször is megtörtént én csináltam is de ő nem...egyszer idegbeteg lett másodszorra már nem viseltem el és újra kezdődött ez az egész
Ne hagyd magad, szólj be neki. Nekem igazi szüleim vannak, de mindig megmondom a véleményem, pedig nadrágszijjas meg pálcás verést kapok gyakran.
14 fiú
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!