Nem bírom elviselni a nevelőapámat, mert egy undorító ember. Mit tegyek, kihez forduljak?
Az öngyilkosságot felejtsd el,hisz annak a tetűnek tennél szívességet,amit nem érdemel meg!
Egyszer mikor nincs otthon anyukád és téged cs*szeget,akkor előtte dugj el valahol egy kamerát,vagy a telefonodon kapcsold be a hangfelvevőt. Majd ha megvan a "bizonyíték",arra,hogy miket mond mutasd meg anyádnak négy szem közt. Amúgy nincs közel lakó rokon vagy barát? Annak szólhatnál esetleg...
Nálunk nagyjából ugyanez megy csak nálunk 8 éve. Anyám nem tudom mit eszik rajta. Engem korábban sokszor megvert amikor 7-8 éves voltam akkor is. Aztán 6 éve apám elcipelt a gyámhatóságra feljelentést tenni... Hú akkor nagy balhé volt de azt nagyon bánom. Azóta egy kicsit jobb...
Ő se dolgozik de (most már) legalább saját magát ellátja. De anyámmal is nagyon bunkó...
16 f
Valahol ott látom a megoldást, ha anyukáddal megbeszélnéd a dolgot. Ahogy itt nekünk, úgy neki is el kellene mondanod, hogy ez a pasas miket csinál.
Sztem kérdezz rá nyíltan, hogy ugyan mi a csudát szeret ebben a tahóban édesanyád.
Ahogy olvastam a soraidat, nekem is az jutott eszembe, amit az egyik hsz már felemlített. Sztem csak idő kérdése, hogy ez a pasas közeledni próbáljon hozzád. Legyél nagyon szemfüles!!! Azonnal állítsd le, ha bármi ilyesmi történne.
A szobát én is bezárnám kulcsra, és én sem adnám oda a keresetemet. Elvégre mi jogon kéri el azt tőled? Ha legalább a háztartási munkát elvégezni, de nem, még őt kell kiszolgálni!
Tulajdonképpen mi előnyötök származik abból, hogy veletek él? Erre jó lenne, ha édesanyád választ tudna adni.
Az, hogy tanulni se tudsz tőle, sztem nagyon nyomós érv, amit anyukádnak feltétlenül tudnia kell. Hiszen az egész jövődet veszélyezteti ez a barom.
Beszélj anyáddal!!!!!!
Itt a tipikus példa arra hogy az anyának fontosabb az hogy meglegyen bacva,mint a saját gyereke. Nálunk is ez a helyzet, de mi szerencsére megtudtuk oldani.
Szerintem is vigyázz vele, mert nekem gyanús hogy ki fog veled kezdeni. A baj az, hogy ezen csak anyukád tudna változtatni, de ezek szerint nem akar.
Nem akarlak elkeseríteni, de minket a gyámügyről durvább dolgok miatt majdnem elküldtek. ,,nincs itt olyan nagy baj,, mondattal. De egy próbát megér.
Nagyon vigyázz magadra!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!