Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Utálom a "nevelőapámat". Mit...

Utálom a "nevelőapámat". Mit tegyek? 14f

Figyelt kérdés
Mindenbe beleköt amibe csak tud, csak a rosszat látja mindenbe. kicsit testes vagyok le disznóz meg dagadtozik. Pedig semmi oka rá. Azért csapkodja az ajtót meg kiabál mert égve hagyom véletlen a villanyt amit ő rendszeresen ugy hagy. Anyukámmal se beszélem már meg mert mindig az volt hogy beszéltünk ezzel a kö**öggel azt 2-3 nap után megint ezt csinálta.
2011. szept. 20. 16:59
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Hát mondd meg neki, hogy ne mondja rád hogy kövér vagy, mert lehet, hogy van egy kis súly felesleged, de ő sem tökéletes..meg kérdezd meg, hogy miért szekál folyamatosan.
2011. szept. 20. 17:04
 2/13 anonim ***** válasza:
Ismerős, 10 éve vagyok ugyanebben. Persze akkor még nem éreztette velem annyira, az utóbbi 6 évben inkább. Nem tehetsz semmit igazából. Figyelj oda az ilyen apróságokra, hogy ne tudjon miért beszólni, én is ezt csinálom. Egy picit több munka az igaz, de utána nem tud beugatni. Ha meg rád tesz becsmérlő megjegyzéseket, egyszerűen ne válaszolj neki.
2011. szept. 20. 17:07
 3/13 A kérdező kommentje:
annyit mond rá hogy ne ugassá.. legszívesebben nézném ahogy szétrohadna a lábam elött ez a mocskos féreg
2011. szept. 20. 17:07
 4/13 x) ***** válasza:
Beszéld meg ezt anyuddal. Mondd meg hogy nem szereted őt és hogy állandóan csak bánt téged és ez neked nagyon rosszul esik. Utána pedig ülj le a nevelőapáddal is és vele is beszéld meg hogy te nagyon szívesen látod a családban, mert anyukád is megérdemli hogy azzal legyen akit szeret de ehhez az kell hogy ő is elfogadjon. De egyébként ha már nagyon elfajulna a dolog akkor valószínűleg anyukád téged fog választani. A gyerek fontosabb de ne kényszerítsd őt választásra mert csak rosszat teszel vele.
2011. szept. 20. 17:09
 5/13 anonim ***** válasza:
83%
Általábn a nők ... ja miatt sérül sok gyerek,mert a pasi az első náluk,nem a gyerek.
2011. szept. 20. 17:09
 6/13 anonim válasza:
Nyugodj meg, ez a lényeg! Tudom, hogy nehéz, de mindenképp beszéld meg anyuddal, úgy hogy ő ne tudjon róla. Minél többször jelzed neki, annál jobban látja, hogy nem kóser valami! Ha szükséged van rá, keress fel egy szakmabelit akivel el tudsz beszélgetni. (értem itt iskolapszichológusra, vagy hasonló) Az nem ciki és sokat segít! (:
2011. szept. 20. 17:11
 7/13 anonim válasza:

Tedd azt, amit ez előző válaszolók írtak.

Ha nagyon elfajulna üsd ki a fogát. ;)

2011. szept. 20. 17:30
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

szerintem húzd ki nála a gyufát,feleselj vissza,ha megverne vagy bármit csinálna veled,simán feljelenthetnéd

sajnállak amúgy :/ :(

13l

2011. szept. 20. 18:16
 9/13 x) ***** válasza:
44%
Semmiképpen se bosszantsd föl.. nézd meg ezt az egészet az anyukád szemszögéből. Szörnyű lenne neki látni hogy a két férfi akit a legjobban szeret ki nem állhatja egymást.
2011. szept. 20. 19:18
 10/13 anonim ***** válasza:

Próbálj vele nem foglalkozni. Nekem nevelőanyám ilyen, apa meg mellette áll, szal remek.

Ez van, ezt kell szeretni. :( Majd elköltözünk, és jobb lesz minden.

2011. szept. 20. 19:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!