Mért van az, hogy utálom az élettársam, de nem tudok nélküle élni? Akkor mégis szeretem?
Figyelt kérdés
2011. okt. 18. 22:52
1/9 anonim válasza:
Szerintem megszokásból vagy vele.Utálod,de nem tudsz nélküle élni,ebből erre gondolok, de majd más többet ír.
3/9 A kérdező kommentje:
Hát ez az!:)
2011. okt. 18. 23:00
4/9 anonim válasza:
A második kommentelő beelőzött. Se vele, se nélküle kapcsolat. Addig fog menni, amíg valaki teljesen ki fog ábrándulni, beleun.
5/9 anonim válasza:
Vagy csak félsz az egyedülléttől, ez a kapcsolatfüggőség. Mindkettőnek a mihamarabbi drasztikus lépés a megoldása.
6/9 Sörensen válasza:
Mert egyedül kevésnek érzed magad, így viszont valaki veled van, akit legalább utálni lehet.
7/9 anonim válasza:
Nem szereted, csak már megszoktad! Ha szakítanátok, egy darabig hiányozna,aztán egyre jobb lenne...
Ez, ahogy az előttem szólók is írták a "se veled, se nélküled". Az pedig már sosem a szeretetről szól, csak a megszokás, birtoklási vágy mozgatja.
Én kiléptem egy ilyenből, egy darabig még azt hittem visszaszerelmesedtem az illetőbe,annyira hiányzott! Aztán elmúlt!!! Most olyannal vagyok, akit tényleg szeretek, és aki viszontszeret.
8/9 anonim válasza:
Oooo! Előző vagyok...akartam kérdezni hány évesek vagytok???
9/9 anonim válasza:
Megszokás, félelem a változtatástól, az egyedüléttől, az újrakezdéstől... Ha meg személy szerint nélküle nem tudsz meglenni, miért nem tudjátok rendezni a kapcsolatot? Mit utálsz benne? Ő hogyan érez?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!