Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mért van az, hogy utálom az...

Mért van az, hogy utálom az élettársam, de nem tudok nélküle élni? Akkor mégis szeretem?

Figyelt kérdés
2011. okt. 18. 22:52
 1/9 anonim ***** válasza:
Szerintem megszokásból vagy vele.Utálod,de nem tudsz nélküle élni,ebből erre gondolok, de majd más többet ír.
2011. okt. 18. 22:54
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
se vele se nélküle
2011. okt. 18. 22:57
 3/9 A kérdező kommentje:
Hát ez az!:)
2011. okt. 18. 23:00
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
A második kommentelő beelőzött. Se vele, se nélküle kapcsolat. Addig fog menni, amíg valaki teljesen ki fog ábrándulni, beleun.
2011. okt. 18. 23:15
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Vagy csak félsz az egyedülléttől, ez a kapcsolatfüggőség. Mindkettőnek a mihamarabbi drasztikus lépés a megoldása.
2011. okt. 18. 23:29
 6/9 Sörensen ***** válasza:
100%
Mert egyedül kevésnek érzed magad, így viszont valaki veled van, akit legalább utálni lehet.
2011. okt. 18. 23:36
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem szereted, csak már megszoktad! Ha szakítanátok, egy darabig hiányozna,aztán egyre jobb lenne...

Ez, ahogy az előttem szólók is írták a "se veled, se nélküled". Az pedig már sosem a szeretetről szól, csak a megszokás, birtoklási vágy mozgatja.

Én kiléptem egy ilyenből, egy darabig még azt hittem visszaszerelmesedtem az illetőbe,annyira hiányzott! Aztán elmúlt!!! Most olyannal vagyok, akit tényleg szeretek, és aki viszontszeret.

2011. okt. 19. 00:24
 8/9 anonim ***** válasza:
Oooo! Előző vagyok...akartam kérdezni hány évesek vagytok???
2011. okt. 19. 00:25
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Megszokás, félelem a változtatástól, az egyedüléttől, az újrakezdéstől... Ha meg személy szerint nélküle nem tudsz meglenni, miért nem tudjátok rendezni a kapcsolatot? Mit utálsz benne? Ő hogyan érez?
2011. okt. 19. 01:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!