Vv veronika olyan aranyos bájos és szexis nagyon szeretem. Hogy lehetne esélyem meghódítani? Kristoferrel szerintetek is végleg vége?
Figyelt kérdés
2011. okt. 27. 19:10
2/21 anonim válasza:
szerintem keress egy értelmes lényt, egy olyan nőt, akinek van esze is...
3/21 anonim válasza:
persze, szerintem 100e Ft-ért simán lecumizna egy ilyen szutyok
5/21 anonim válasza:
1. küldj neki sms-t a villába, hátha felolvassák
2. nem biztos, hogy végleg szakítanak, az ő kapcsolatuk eléggé szélsőséges, egyszer nagyon szeretik egymást, egyszer örök haragban vannak
3. várd meg amíg kijön a villából
4. nemcsak neked jön be, szerintem sorba kell álnod
5. ha majd kijön, és turnézik, akkor menj oda hozzá
Túl sok esélyt nem adok...
6/21 anonim válasza:
ki kéne irtani az összes ilyen vv-s senkiházit
7/21 anonim válasza:
Szerintem veronika abszolút nem olyan buta mint amilyennek látszik.Az alekoszos műsorba párszor belenéztem és akkor cicababának láttam teljesen.Most a VV-ben abszolút nem olyan.Nem hiszem h végleg vége mert Cristofel nem adja fel...
8/21 anonim válasza:
19:17
ugye tudod hogy ez az egész egy megrendezett vacak és minden, amit a tv-ben látsz hazugság. még az is, amit valóság-show néven nyomnak le az emberek torkán
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!