Mióta vége lett folyamatosan eljárkál, ennyire örül hogy megszabadult tőlem?
Figyelt kérdés
2 napja szakítottam a barátommal, azóta szinte alig van otthon. most szabadságon van és reggel elmegy sokszor késő du. vagy este megy haza. kicsit rosszul esik hogy velem nem tudott sehova menni most meg 2 napja örökké úton van. ennyire örül hogy megszabadulhatott tőlem? amúgy nem kémkedem utána egyszerűen akaratlanul is látom mert egy környéken lakunk.2011. szept. 12. 11:58
1/13 anonim válasza:
Szerintem "élvezi a szabadságot", vagy csak így foglalja le magát, hogy ne gondoljon erre a dologra. A pasik másképpen dolgozzák fel a szakítást, nem feltétlen ülnek otthon és sírják ki magukat a kispárnának ( nem bunkóságból írom, én is lány vagyok és lányoknál ez gyakoribb)
2/13 A kérdező kommentje:
lehet élvezi a szabadságot, bár én nagyon nem korlátoztam őt semmibe. mellettem oda ment ahova akart, csak olyan furcsa
2011. szept. 12. 12:01
3/13 anonim válasza:
Talan nem talalja a helyet? Felejsd el a multat,hiszen lezartad,
eljarhat dolgozni, vagy egy uj kapcsolata van stb., de ne sajnald onmagad, hogy teged nem vitt sehova...most mar szabad vagy, elj ezzel a lehetoseggel.
4/13 A kérdező kommentje:
2 nap alatt új kapcsolata. hát az szép akkor ha így van :) igyekszem énis lefoglalni magam
2011. szept. 12. 12:03
5/13 anonim válasza:
Nyuszika, nemhogy 2 nap alatt lehet új kapcsolata, de bizony még előbb is keződhetett. Sajnos.
6/13 A kérdező kommentje:
tudom hogy előbb is kezdődhetett, de nem hiszem amúgy hogy van még valakije. persze soha nem lehet tudni, de szerintem nem gondolta volna hogy 2 napja vége.
2011. szept. 12. 12:10
7/13 anonim válasza:
ha te szakítottál vele, akkor most miért zavar, hogy Ô megpróbálja magát feltalálni?
inkább menj te is mindenfele..
lehetôleg ne utána, hanem a másik irányba..
8/13 anonim válasza:
Nem úgy értettem, hogy te korlátoztad :) Hanem néhány pasinak ilyenkor van egy ilyen érzése, hogy na azt csinálok amit akarok. Ha te szakítottál vele miért zavar ez téged? Akarsz még tőle valamit vagy csak egyszerűen idegesít?
9/13 A kérdező kommentje:
nem akarok tőle semmit, csak úgy érdekes hogy most mehetnékje lett ennyire.
2011. szept. 12. 12:14
10/13 anonim válasza:
Tudod egy ffi az uralkodo tipus, es nehezebben tudja feldolgozni azt, hogyha egy kapcsolatnak vege. TEhat azert is irtam azt, hogy nem talalja a helyet, mert nem tudni azt, hogy valojaban mi is jatszodik le benne?
Erezz egyutt vele, kepzeld el azt, ha Te lennel a helyeben, akkor mit ereznel?
Igy tudod megerteni azt, hogy valojaban mit erezhet, hiszen ismeredted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!