Szerettél már bele házas emberbe? Mi lett a vége?
elkerültem jó messzire,nem mondtam el senkinek,és mindent megtettem azért hogy elfelejtsem jó gyorsan
szembe is köptem volna magam,ha tovább jut a dolog a fejemnél...
undoritó dolog házas emberrel kikezdeni
(bár 2 ember kell hozzá,de akkor is)
25/N
Igen!
Ő elvált,már 2 éve együtt vagyunk és van egy kisfiúnk:-)
Előfordult. Igaz, nem tudtam, hogy házas, mert ezt az aprócska tényt velem elfelejtette közölni, miközben tette a szépet.
Én kiléptem ebből a dologból, mielőtt még komolyabbra fordult volna. Nem csináltam botrányt, nem borítottam ki a bilit, egyszerűen csak "elsétáltam".
Gondoltam, nélkülem is ki fog derülni, hogy a férj nem éppen hűséges típus, mivel elég nyíltan csajozott, nem akartam én lenni az, aki megcsinálja a botrányt. Igazam lett, bár a felesége vele maradt.
Ja,3. válaszoló vagyok.
Amikor mi összejöttünk már halott házasság volt,nem miattam ment tönkre...
Először határtalan boldogság
Aztán gyötrő magány, állandó belső harc, nyugtalanság
Majd közös gyerek = életem értelme
Kétségbeesés, boldogtalanság, kilátástalanság, depresszió, pánikbetegség, szorongás.
Ha a babám nem lenne szerintem már nem is élnék, csak érte létezem.
5 év története címszavakban.
Nem ajánlom, hogy kipróbáld :(
Igen,szerettem. Az lett a vége,hogy rájöttem magamban kell tartanom ezt az érzést,nem mutatom ki,és azon leszek,hogy gyorsan kiverjem a fejemből,mert nem akartam egy szemét lenni,aki tönkretesz egy házasságot,vagy csak egy kicsit is kellemetlen helyzetbe hoz egy házas embert. Ugyanúgy viselkedtem vele,mint előtte,az érzéseim idővel megváltoztak,azóta baráti viszonyban vagyunk. Sikerként könyveltem el,hogy megálljt tudtam parancsolni magamnak. :)
26/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!