Szerettél már bele házas emberbe? Mi lett a vége?
Igen,nem mondom hogy sajnos,mert nagyon jó volt,bár nagyon rossz is:-(1 évig voltunk együtt,aztán megismerkedtem a mostani férjemmel,és én szakitottam meg vele a kapcsolatot.Nem tetszett neki,de elfogadta.Azóta van egy gyönyörü kislányom,és nagyon jó házasságban élek.
Viszont van hogy eszembe jut még:-)
Komolyan mondom, nem értelek benneteket.
Egyrészt nem értem, miért kap 100%-ot az, aki undorítónak nevezi azt, amire a kérdés vonatkozik. Nem az volt a kérdés, hogy szerintetek undorító-e a dolog, hanem hogy volt-e ilyen és mi lett a vége. Erre 2 válasz lehet: igen vagy nem.
A másik, amit nem értek: miért nem az undorító, hogy a házas ember megcsalja a házastársát? Miért az undorító, ha egy szingli a saját boldogságát keresi?
Engem is csaltak már meg, de eszembe nem jutott azt hazudni magamnak, hogy a csaj volt a hibás. Nem! A párom volt a hibás, hogy úgy DÖNTÖTT, megcsal, és én voltam a hibás, hogy nem vettem észre, hogy nem jó a kapcsolatunk. Szerencsétlen csaj csak boldog akart lenni. Persze nem lett, csak 5 percre, a pasim meg repült. 2 év múlva (!) megpróbálta magát visszakönyörögni, de nekem nem érte volna meg.
Azóta hozzámentem a megfelelő emberhez, aki egy hosszú kapcsolatot (nem házasságot) rúgott fel miattam, és nem érzem magam bűnösnek, mert velem boldog, az exével meg nem volt az. Hozott egy döntést. Megcsalás viszont nem történt, előbb szakított. Engem sem lett volna tisztességes a "szerető" szerepébe kényszeríteni. Nem is mentem volna bele, mert a szeretőből soha nem lesz sem barátnő, sem feleség. Az a pasi, aki komolyan gondolja, így csinálja.
A kérdezőnek azt tanácsolnám, hogy ő is csak akkor kezdjen bele bármibe is, ha a pasi már elvált. Ígérgetésnek ne dőljön be.
Felejtsd el...
1. ha még boldogok: ne rontsd el..lehet csak átmeneti válság, amiben te lennél a férfinak a kiút, de ez ideig-óráig tart.
2. max. csináltok egy gyereket, ami utána a nyakadon marad, és nyűg lesz, mint boldogság
3. ha halott kapcsolat: várd meg míg elválnak, és akkor már tiéd a pálya.
4. Ha szerető akarsz lenni, akkor nem minősítelek, gratulálok.
Én nem házas emberbe, de ott pont útban volt a baba.
Ez picikét bonyolult. Volt párom, és tudtam, hogy azzal a nővel van viszonya, akinek a párja nagyon jó barátom.
Az akkori párommal szétmentünk, mikor megtudtam, hogy a csajnak a babája tőle van. A csaj pasija is megtudta, akivel mi ugye nagyon jóba lettünk, eljártunk beszélgetni, szórakozni, étterembe, stb. A végén összejöttünk. Ez volt 4 éve :)
Nem azt kérdezte, hogy szerintetek undorító-e? Szerintem az anális szex az undorító. A nős emberrel való viszonyt inkább erkölcstelennek nevezném, már ha még létezik ez a fogalom ebben a világban.
Természetesen voltam ilyen helyzetben. A vége többnyire az, hogy észheztérsz, és befejezed a viszonyt, mert rádöbbensz, hogy csak játszadozásra kellesz, és sosem fogja elhagyni érted azt a nőt, akivel összekötötte az életét. Addigra már tisztán látsz, és pontosan tudod, sokkal jobbat érdemelsz egy olyan alaknál, aki mindkét nőjét hamis igéretekkel áltatja.
Szerintem sosem a másik nő a hibás!A férfinek tudnia kell választani, dönteni, hogy mi a fontosabb neki!
Igen. Összejöttünk mert mindkettönknek hullámvölgyben volt a kapcsolata (neki ez már a második házassága). Egymásba szerettünk, én mondtam h hagyjuk abba. Nem akartam botrányt, gyerekei vannak. Pedig nagyon szeretem, és szerintem ő is. A legrosszabb h nem tudjuk "elfelejteni" egymást mert egy helyen dolgozunk, és mindennap találkozunk. Már 3 éve volt. Még mindig "forr köztünk a levegő", de ennyi.
Mi lett a vége? Sok szenvedés!!!!!!!!!!!!
Soha többet nem kezdek kapcsolatot, olyannal akinek kapcsolata-házassága van AKKOR SEM HA AZ MÁR NEM MŰKÖDIK.
Biztos vannak kivételek, de a legjobb ha mindenki "tiszta lappal" kezd bele egy új kapcsolatba.
Nos, a kerdeset, az elozo kerdesem miatt tettem fel, erdekelt, igy mit mond a tobbseg. Ez volt az elozo.: http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__valas__22..
Azert erdekes, mert a tarsadalmi norma, valoban az, hogy a hazas ember, legyen az no vagy ferfi, szent es nem lehet szo semmilyen erdeklodesrol. Ezzel egyet is ertek, de ha kolcsonosen szeretik egymast? Komolyan jobb benne maradni egy hazassagba, ahol tisztelet van, illetve mar az sem, "csak" azert, mert hazasok? Nem jobb eselyt adni a hazastarsadnak, hogy uj eletet kezdjen, illetve magadnak, hogy mas valakivel talald meg a boldogsagot? Honnan tudhatja az ember, hogy ha egyszer meghazasodott akkor orok eleteben a masikkal kell maradnia? Miert neznek rosszalloan arra aki egy 3. szemely miatt lep ki a hazassagbol, mert bele szerett es nem azert, mert mar nem szereti a hazastarsat? Az eredmeny elvegre ugyanaz. Mi a kulonbseg? Mindezt ugy ertem, hogy megcsalas, fizikai, nem tortenik. (tudom ez eleg irracionalis)
első vagyok
azért vagyok lepontozva,mert nem tettem tönkre egy családot? Mert megálljt parancsoltam magamnak,és ezzel nem ingattam meg egy családapát?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!