Utálom a "nevelőapámat". Mit tegyek? 14f
Figyelt kérdés
Mindenbe beleköt amibe csak tud, csak a rosszat látja mindenbe. kicsit testes vagyok le disznóz meg dagadtozik. Pedig semmi oka rá. Azért csapkodja az ajtót meg kiabál mert égve hagyom véletlen a villanyt amit ő rendszeresen ugy hagy. Anyukámmal se beszélem már meg mert mindig az volt hogy beszéltünk ezzel a kö**öggel azt 2-3 nap után megint ezt csinálta.2011. szept. 20. 16:59
11/13 LASFASF válasza:
Én is így vagyok vele. Ha nem büntetnének érte, már rég a föld alatt rohadna a hátsókertben, a nyúltrágya mellett. Már nem egyszer hozta ki belőlem a vadállat énemet, pl a középső ujjam is így tört el, hogy annyira felbaszott, hogy elkezdtem ütni a falat tiszta erőből... Most már bánom, hogy nem őt ütöttem. De a legrosszabb, hogy ahelyett, hogy az ilyenekért bocsánatot kérne, inkább próbál megvenni. Mondjuk sosem utasítom vissza, ha akar nekem venni valamit... TrololoLOL
12/13 anonim válasza:
én teljesen ugyanebben a szituban vagyok de én amint lehet elköltözök az apámhoz te is tegyél így vagy ha nem apádhoz nagyidékhoz,keresztapukádhoz valahova ilyen helyekre
13/13 Mara Acoma válasza:
Szépen besétálsz a gyermekvédelmisekhez vagy a gyámügyre. Na ne félj, onnantól kussban lesz az biztos!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!