Van még olyan ember rajtam kívül ezen a bolygón, akinek a testvérei minden évben az exénél nyaralnak?
Akik annyira magától értetődőnek látják, hogy egy testvér a másiknak az exével tartja a kapcsolatot, azok egy ilyen helyzetben szemrebbenés nélkül tűrnének maguk is?
Tűrnétek ti egy nagy fenét! Ugyan úgy rosszul esne, hogy az ingyen dubai vendéglátásért elárulnak benneteket.
Álszent népség...
Kérdező, agyrém az is amit itt előadnak a nagyvonalúnak álcázott buta népek.
Nem létezik, hogy nincs annyi eszük, hogy nem látják át, ez a
viselkedés mennyire gáz a testvéreidtől.
"Már bocsi, de ha túl vagy az exeden, nem vagy irigy sem, akkor mi a fszt forlalkozol vele? "
Miért, csak akkor zavarhat valaki(k) viselkedése, ha irigy vagyok, vagy szerelmes??? Más opció nincs is?
Jó, de ha nem vagy szerelmes belé, nem vagy irigy, akkor mégis miért zavar. nem tök mindegy neked, kivel nyaral a tesód?
Miért kérdeznék meg? Te nem mész nyaralni. Nem találkozol vele.
Én beleképzeltem magam a helyedbe. Pont 2 tesóm van, igaz, én nem vagyok férjnél, mondjuk idősebb vagyok (35)
A 12 évvel ezelőtti exemmel másfél évig voltam együtt.
Hogy mit szólnék, ha a tesóimat vendégül látná? A világon semmit. Felnőtt emberek, azt csinálnak, amit akarnak. Az exem meg nem véletlenül ex. Semmit nem jelent.
Az elemzés a válaszolók többségénél arra jutna, hogy mennyire fusztrált népség a magyar, fotelból osztja az észt név és arc nélkül. Többnyire azt bírálja az ember a legjobban a másikban, amit magában is bírálna!
Kérdező! Felejtsd el az exet egyszer és mindenkorra! Lásd be, ez csak neked rossz, tudom, marha nehéz az érzéseinkre hatni. Te is boldogabb leszel, ha elegeded a témát, hisz semmit nem tudsz változtatni rajta.
Ha már elemzés, nem lehetséges, hogy nem is az exen van a hangsúly, hanem a tesóiddal van valami mélyebb gebasz? Ha nem az exszel közös nyaralás, akkor akármi mással tudnának téged bosszantani?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!