Van még olyan ember rajtam kívül ezen a bolygón, akinek a testvérei minden évben az exénél nyaralnak?
Kedves kérdező, a helyzettel alapvetően semmi baj. Ti szakítottatok, köztük megmaradt a jó kapcsolat. Más lenne a helyzet, ha ez az illető valamit elkövetett volna ellened vagy sérelmes helyzetbe hozott volna, akkor esetleg lehetnének szolidárisak a rokonaid. De nagy csoda lett volna, ha e kérdés alatt nem jelenne meg a GyK krémje, az álszent kommandó. Akik persze nincsenek hozzád hasonló helyzetben, de egyet nem értésüket teljesen kulturálatlan módon kell kifejteniük, mert máshogy nyilván nem megy. Persze ha ők lennének ugyanígy, akkor ők nyilván maximálisan toleránsak lennének. :DDD
Bírom azt, hogy egy az egyszerű kérdés is hogy felb.szta némely emberek agyát, de legalább lehet ismét képmutatóskodni. Gratula hozzá. :DDD
65-ös, köszönöm a válaszod, nagyon korrekt volt.
Legalább látja néhány ember azt itt, hogy pont azok reagálnak agresszíven és támadóan, akik engem vádolnak ezzel. Mindenki a saját szemüvegén keresztül látja a világot, ugye.
És abban is egyetértek, hogy könnyű állást foglalni olyan helyzetről, amiben nem vagy érintett, hogy neked mit kellene tenned és főleg hogyan NEM kellene érezned. Szerintem azok tolerálnák legkevésbé ezt, amiben vagyok, akik a leginkább leoltottak engem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!