Van még olyan ember rajtam kívül ezen a bolygón, akinek a testvérei minden évben az exénél nyaralnak?
"Ha egyszer emgtehetik akkor miért ne?"
Most itt felsorolhatnék jó pár pozitív emberi tulajdonságot, hogy miért ne, de szerintem felesleges megválaszolnom, inkább eszem a körtét.
A lányom lett az öcsém exélettársa unokájának a keresztanyja :)
mi a volt sógornőmmel nagyon jóban lettünk, a gyerekeink is. Mi nem gondoljuk, hogy az ő válásuknak befolyásolni kellene a kapcsolatunkat, és szerencsére az öcsém is így gondolja.
"Persze az exem is nagyon lelkes ez ügyben, mert így belelát a családunkba"
Te tényleg azt hiszed, te kellesz neki még mindig, ezért haverkodik? Szánalom a köbön.
35.
:):):)
36, legközelebb százszor gondold meg, mit társz a nagy tudásúak elé! :)
Viszont így már nem is csodálkozom annyira sem a te, sem az én rokonságomon. (asszem 9 voltam, tudod, a tesós) Amúgy nálunk is pont ez volt az eredeti cél, talán sikerül az életembe visszakeveredni. Remélem, ugyanúgy röhögsz most ahogy én! :):)
37-es, ebbe nem mennék bele, röviden elég körülményes volt legalább magamról lekoptatni.
38-as, igen. Ilyenkor mindig megfogadom, hogy többé nem teszek fel kérdést itt, mert ami mocskolás, személyeskedés megy ilyenkor, az nagyon szépen megmutatja a társadalmunk mentalitását. Tisztelet a kivételeknek, mert vannak.
Azért a te sztorid még sokkal meredekebb, mint az enyém, megértelek nagyon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!