Van még olyan ember rajtam kívül ezen a bolygón, akinek a testvérei minden évben az exénél nyaralnak?
Már bocs, de a 10-esnek teljesen igaza van.
Mást sem látni az egész maszlagból, mint ÉN, ÉN, ÉN, NEKEM milyen rossz, NEKEM agyrém, ENGEM nem kérdeztek meg.
Képzeld, nem körülötted forog a világ, hogy alsóhangon 4 ember (ha csak 2 tesód van meg a párjaik) hozzád alkalmazkodjon.
Szakítottatok, tehát innentől az égvilágon semmi közöd hozzá, kikkel tölti az exed az idejét. A testvéreidéhez meg pláne nem. Tudomásul vették, hogy te nem mész, ez érthető is, de hogy jössz ahhoz, hogy megtiltsd nekik is?
Gondolom, amíg együtt voltatok, halálosan felháborodtál volna, ha valaki beleszól a kapcsolatotokba, mert hát semmi köze hozzá. Na ez pont ugyanúgy igaz a szakításotokra is, a tesóidnak semmi közük hozzá, tehát miért is kéne felhagyniuk a kapcsolattartással?
De pontosan mi zavar?
Mert én csak a szokásos sok emberre jellemző magyar mentalitást látom, hogy ha nem tarjuk valakivel a kapcsolatot, akkor más se tartsa. Az, hogy téged zavar nem érv, ha nem tudod megfogalmazni, hogy pontosan mi zavar, mit érzel.
Egy EGY ÉVES kapcsolat alig nevezhetö kapcsolatnak. Másrészt ennek TÍZ ÉVE, és állítólag máshoz férjezmentél!
Akkor mit érdekel, mi van egy ösrégi ismerösöddel - mert nem több ennél -, akivel nem tartod a kapcsolatot?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!