Van még olyan ember rajtam kívül ezen a bolygón, akinek a testvérei minden évben az exénél nyaralnak?
ha békében váltatok el, akkor ez egyáltalán nem ördögtől való - szerintem.
az, hogy nem kérdeztem meg, hogy zavar-e, már más téma.
Megértem hogy téged ez zavar és neked ez probléma. De neked is meg kell értened hogy attól hogy ti szétmentetek, attól a barátaid, családtagjaid még jóban lehetnek vele, nem jelenti azt hogy nekik is automatikusan haragudniuk kéne rá csak mert Ti szakítottatok éppen és nem beszéltek egymással.
Persze megértelek téged is hogy ez zavar, de nem várhatod el senkitől hogy utálja csak azért mert nektek nem jött össze a dolog és szétmentetek.
"Meg se fordul senki fejében, hogy ez nekem milyen agyrém."
Meg sem fordul senki fejében, hogy neked ehhez bármi közöd van. Az öcséd a barátnőjével kiment egy barátjához nyaralni, na és? Ne álljon szóba a barátjával, mert a - férjes asszony - nővére 10 évvel ezelőtt találkozgatott az illetővel egy darabig? Jó hogy azt nem várod, majd engedélyt kérnek tőled a nyaralásra és a barátkozásra. Te olyan vagy, mint a viccbeli anyósok. A párkapcsolataikba mikor kezdesz beleszólni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!