Van még olyan ember rajtam kívül ezen a bolygón, akinek a testvérei minden évben az exénél nyaralnak?
44, itt a sok megmondóembertől megtudtam, mekkora egy szaralak vagyok, önző, gyerekes, irigy, meg még a többi. Legyen. De azért elég szomorú, ahogyan egyesek reagálnak egy olyan kérdésre, ami őket nem is érinti. Kultúráltan is lehet véleményt nyilvanítani, sőt még kritikát mondani is. Én már magyarázkodni nem fogok, hogy mi ebben a sztoriban a probléma. Aki akarja érti, aki meg nem, az úgyis csak lehord.
(Ingyen szállás, ingyen furikázás, de igazából nem ez törtenet lényeges pontja 43-as)
Gusztustalan az egész famíliád kérdező. Egy haszonleső, semmirevaló brigád, szégyelljék a po fájukat.
Itt a gyiken volt egy kérdés hogy a pali nem akart anyósékkal nyaralni, itt persze majdnem a 90 százalék egy haszonleső senki, csak az ingyen nyaralás számított, a kérdezőt lehordták mindennek. Az nem volt lényeg hogy a hátára sem kívánta őket. Ingyenvóóót mennyéé.
Na a te családod is ilyen semmirevaló sajnos, hogy ráakaszkodnak egy palira. Igazad van, ha borsodon Mucsamicsodán lakna, le se kakkantották volna. Én hanyagolnám a családod és az újjal foglalkoznék! Azt pedig meggondolnám hogy bárhová is hívjam őket, mert abból is csak a hasznot húzták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!