Van még olyan ember rajtam kívül ezen a bolygón, akinek a testvérei minden évben az exénél nyaralnak?
Emberek!
Egy szaros, 1 éves "kapcsolatról" beszélünk, ami azért nem egy nagy dolog. Másrészt 10 évről beszélünk, úgy hogy a kérdező "állítólag" régen továbblépett, megházasodott, stb.
Másrészt ha a kérdező elhordja mindenféle szar haszonlesőnek a saját testvéreit, akkor nyilván azok le fogják szarni, hogy ez a dolog hogy érinti a lelki világát.
Engem az érdekelne, hogy honnan veszi a kérdező, hogy a családja csak a pénze miatt barátkozik az exszel? Meg se fordult a fejében, hogy esetleg jófejnek tartják, szeretik őt. Ez azért sokat elmond a kérdezőről...
Azt sem értem, miért gond, ha rajtuk keresztül tudomást szerez az ex arról, hogy mi van most a kérdezővel? Elvileg rég túl van már rajta, összeházasodott mással, éli az életét.... Ennyit akár a Facebookról is simán megtudhatna az ex, ha érdekelné. Erősen kétlem, hogy ő lenne a téma minden találkozókor, és másról se szólnának ezek a nyaralások, minthogy őt kibeszéljék. Túl fontosnak gondolja magát.
"Erősen kétlem, hogy ő lenne a téma minden találkozókor, és másról se szólnának ezek a nyaralások, minthogy őt kibeszéljék. Túl fontosnak gondolja magát."
Én sose írtam ilyet, ezt egy másik hozzászóló vetette fel. De köszönöm, hogy leszóltál.
Amúgy meg komolyan nem értem, hogy ha nem haraggal szakítottatok, csak egyszerűen rájöttetek, hogy mint pár nektek nem megy, akkor mire fel ez a hányadék hozzáállás?
Az exed nem bántott, nem rossz ember, tehát pontosan miért is nem barátkozhatnak vele a testvéreid? Most ez a haszonlesős mese, amit utólag idebüfögtél, nem érdekel, mert az elején kizárólag amiatt nyafogtál, hogy ez neked milyen rossz (egyébként a testvéreidnek szóltál már vagy a hátuk mögött mocskolódsz?).
De miért úgy mégis?
Mert neked van egy elved, hogy exxel nem beszélünk és akkor mindenki másnak kutyakötelessége ehhez alkalmazkodni? Hát ez nem így működik. Pláne hogy a tesóidnak nem az exe, tehát nem is nagyon lenne miért haragudniuk rá.
Hát igen, a 95-ös stílusát sem kommentelném, mert önmagáért beszél:
-hányadék hozzáállás
-nyafogok
-ideböfögök
-mocskolódok
Kultúrált hangnemet hírből sem ismer...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!