19 éves lányom meg akarja tartani a babáját, mit csináljak?
Egyetem mellett hogy látja el a kicsit?
Simán. Meglepődnél, ha tudnád, mennyien vannak emiatt egyéni tanrenden. Vizsgázni járnak be és ennyi.
"A szülő eddig is etette a gyerekét, fizette a vizet, villanyt, fűtést."
Ja, tehát az 50-hez közeli, ki tudja mennyi kereső szülő tartsa el saját magát, másik két gyerekét, meg még két gyermeket vállaló felnőttet is.
A két gyermeket vállalt felnőttnek meg semmit nem kell csinálnia, nekik semmi felelösségük, csak a segélyt elkölteni.
Azigen.
85, milyen segélyt???
Eddig is eltartotta a gyereket a szülő, nem? Ha nem lenne terhes, akkor is el kéne még tartania évekig... a babával járó plusz költséget fedezi a diplomás gyed+csp.
71 vagyok
A gyerekemet,akar fiú,akar lány tamogatom és bem ki.b@szom.Kapjon gyest.Az elég pelenkara,tapszerre.A mosipelus olcsóbb,mint a pelenka,heti egy két adaggal többet mosol.Az anyja van a gyerekkel meg az apja.Enni ezután is adnék neki,mindazt a pénzt,amit gyereknelkül raköltöttem,gyerek mellett is ráköltöm.Van bölcsöde már a kis falvakban is.Tudnak munkat vállalni.Nem kell ezer szart összevásarolni a gyereknek.Nem tudjuk hol élnek.Én falun,nem esik le az aranygyűrű az ujjamról,hogy veteményesem legyen.De ha városban laknék is odafigyelnék mit veszek.Normalis szülő egy terhesseg miatt nem rakja ki a gyerekét.Mindent lehet,csak akarni kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!