Mit csináljak, hova menjek egyedül Szilveszterkor? Budapesten lakom, és 19 éves lány vagyok. Valami bárba? Tudtok ilyet mondani?
Házibuliba nem megyek, mert nem iszom és tudom, hogy ott mi van...
Szórakozóhelyre egyedül Szilveszterkor teljesen esélytelen..
Otthon családommal unalmas, mindig az. Most valami mást akarok.
Egyedül, de mégis emberek közt.
Egyedül ne indulj neki a szilveszter éjszakának 19-évesen, meg majd 30-éves nőként sem!
Vagy barátokkal, vagy sehogy, mert a budapesti éjszaka túl zűrös.
Ha még nem voltál, akkor ne szilveszter este akard kipróbálni.
De leírok akkor párat: pl. piás,teleszívott férfiak elvisznek, és megerőszakolnak.Esetleg a te piádba is raknak valamit miközben nagyon aranyosak, és látják, hogy egyedül vagy.De nem muszály többen lenniük.
Még egy srácnak, férfinak is zűrös a sok piás miatt, nemhogy neked, egy lánynak.
Hidd el.Azért szólok, mert nem akarom, hogy egy ismeretlen lakásban ébredj a földön.
Ezeket számításba kell venni.Pest nem csak ebből áll persze, de ha egyedül elmész késő este, akkor te leszel a préda, és nem jó értelemben.
Haverokkal, barátokkal, és mindig lássanak, tudják, hogy hol vagy.
Margitszigeten nemrég tűnt el egy srác csak pisálni ment pár méterre a barátaitól, azóta lehet eladták a szerveit.
Kápise????
Én sem tudom mit csinálok. Nem csatlakozol? :D
L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!