Ha egyedül vagy és éppen nincs semmi dolgod, mit csinálsz? Elmennék valahova nézelődni, de nincs ötletem, hova. Aki hasonló helyzetben van, mit csinál, hova lehet menni egyedül? Lány vagyok,25 éves.
könyvesbolt?
vagy menj moziba, múzeumba!
Általában én is bemegyek a belvárosba plázákba és nézelődök. Nem muszáj vásárolni is, de én ezzel a bámészkodással is rengeteg időt el szoktam ütni. Könyvesboltokba én is be szoktam menni. meg ilyen műszaki boltokba is mobilokat, laptopokat nézegetni. Azt nem tudom, hogy téged érdekelnek-e az ilyesmik.
Mivel úgyis kell szinte minden nap bevásárolnom (kaját), így egyúttal azt is megoldom.
Vagy biciklizek egyet a város körül és akkor is csak úgy nézelődök útközben, elvagyok. Bár most már ehhez elég hideg van.
Vagy ah végképp nincs más ötletem, akkor otthon maradok és netezek, mint pl most is.
Amúgy 28/F voltam.
Esetleg a könyvesbolt helyett könyvtár?
Ott még nyugodtabban lehet olvasgatni a könyveket. Mert ha vásárolni nem akarsz, akkor az a fontosabb, hogy ne nézzenek ki mert olvasgatsz.
Én is a könyvtárt akartam javasolni :) Már nagyon régóta vágyom elmenni...
Vagy tudod mit? Cseréljünk! Ha vigyázol a gyerekeimre, én elmegyek helyetted shoppingolni :)))) Ja és kivételesen magamnak vásárolnék, nem a gyerekeknek! :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!