Ha egy 14 éves gyermek szeretne egyedül utazni repülőgépen, akkor ezt az egész dolgot hogy lehet megoldani?
Figyelt kérdés
Hallottam már olyanról, hogy esetleg egy stewardess figyelne a gyermekre, ez igaz?2011. okt. 27. 15:11
1/8 anonim válasza:
Mi a kérdés? Nem óvodás már...
Sokkal kisebbek is szoktak egyedül utazni...
2/8 anonim válasza:
Hali! En 12 evesen egyedul mentem angliaba repulovel. (Malev). A szuleim "fel adtak" a repteren, kaptam a nyakamba egy kis "csomagot" amiben az utlevel&repjegy volt. Anyumek be check oltak velem, onnan egy repteri dolgozo atvett, o feltett a gepre, atadott a stuviknak, amikor leszalltunk Angliaban akkor a stuvik atadtak egy ottani foldi kiseronek aki segitett felvenni a csomagjaimat es oda kisert a mar ott varakozo rokonokhoz.
Azota kis millioszor mentem mar (miota nagykoru vagyok kb 6x)
19/F
4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ az utolsó 2 embernek! Nekem Amerikába lenne az út :)
2011. okt. 28. 09:41
5/8 anonim válasza:
Szia!
Már a MALÉV megszűnt. Így értelmetlen a kérdés.
6/8 anonim válasza:
Nem bírtad ki, mi? Hogy ne írd ide.... :D
7/8 anonim válasza:
Utolsó ezt mindenképp ide kellet írnom.
8/8 anonim válasza:
Szia, én 13 éves volt és egyedül mentem Thaiföldre apámhoz. Persze az átszállások között mindig jött valaki, hogy átkísérjen az egyik gépről a másikra (volt egy három órás várakozás, akkor pedig beengedtek előre mint a mozgás sérülteket). A stewadess-ek nagyon rendesek voltak valamelyikkel beszélgettem is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!