Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » 16 és fél éves lány szeretne...

16 és fél éves lány szeretne vezetni tanulni!?

Figyelt kérdés

Nem tudom ki mennyit tud erről de jó lenne ha segítenétek.

16 és fél vagyok a szüleim rokkantak(mozgáskorlátozott), néha én vezetek (TUDOM hogy nem lehet de muszály mert anya meg apa nem tudnak mindenhova elmenni)(pl:cora,tesco,bank,...)

tehát nem tudom hogy pontosan mikortól lehet elkezdeni a kresz-t és utána a gyakorlatot is?! jó lenne ha valaki megmondaná:)

amúgy mindenki aki ismer azt mondja hogy nagyon jól, megfontoltan és figyelmesen vezetek úgyhogy nem kell félni ha valaki kimerészkedik az utcára, nem fogom elütni xD

csak az írjon aki tud is valamit a témáról:)

Köszi

2010. jún. 12. 23:23
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

http://www.gyakorikerdesek.hu/kozlekedes__egyeb-kerdesek__50..

Aranyos vagy, de azért a keresőt is használd :)

2010. jún. 12. 23:28
 2/12 anonim ***** válasza:

Most már beiratkozhatsz, addig is óvatosan... :)

18/F

2010. jún. 12. 23:35
 3/12 anonim ***** válasza:
Sok sikert, és tényleg ne üss el senkit ha már nincs jogsid :)
2010. jún. 12. 23:42
 4/12 anonim válasza:
ha jogsi nélkül elkapnak akkor csak jóval később fogod tudni megcsinálni erre figyelj nagyon !
2010. jún. 13. 00:03
 5/12 anonim ***** válasza:
Ha elkapnak jogsi nélkül akkor eltiltanak egy pár évre a vezetéstől, ezt érdemes észben tartani.
2010. jún. 13. 00:15
 6/12 anonim ***** válasza:
16 és fél évesen elkezdheted a kreszt, le is vizsgázhatsz, de vezetni tanulni csak 17 évesen lehet, amint betöltötted. Tudom, én is nemrég kezdtem:) 17/L
2010. jún. 13. 00:15
 7/12 anonim ***** válasza:

Hát akkor rosszul tudod drága. :P Kresz vizsga után már mehet gyakorlatra, csak a vizsga napjáig be kell tölteni a 17-et.

18/F

2010. jún. 13. 00:20
 8/12 anonim ***** válasza:

igaza van az utolsónak!! Merész lány vagy te... Már ne is haragudj, akkor mi van ha beléd koccannak?? Betétlapot töltötök ki, és ki volt akkor a járművezető?? Jó mondjuk én is autózok 15évesen, de nagyfaterom ott van mellettem. Am milyen autót vezetsz?

15/f

2010. jún. 13. 09:36
 9/12 anonim ***** válasza:
00:20 nem így van!!! 17 évesen ülhet csak autóba!! előbb nem
2010. jún. 13. 09:38
 10/12 anonim ***** válasza:

"00:20 nem így van!!! 17 évesen ülhet csak autóba!! előbb nem"

Jajj, ne okoskodjál már, csak jobban tudom... Én a 17. születésnapomon már vizsgáztam. Erről ennyit. Jobb lett volna ha csendben maradsz.

2010. jún. 13. 10:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!