Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » 16 és fél éves lány szeretne...

16 és fél éves lány szeretne vezetni tanulni!?

Figyelt kérdés

Nem tudom ki mennyit tud erről de jó lenne ha segítenétek.

16 és fél vagyok a szüleim rokkantak(mozgáskorlátozott), néha én vezetek (TUDOM hogy nem lehet de muszály mert anya meg apa nem tudnak mindenhova elmenni)(pl:cora,tesco,bank,...)

tehát nem tudom hogy pontosan mikortól lehet elkezdeni a kresz-t és utána a gyakorlatot is?! jó lenne ha valaki megmondaná:)

amúgy mindenki aki ismer azt mondja hogy nagyon jól, megfontoltan és figyelmesen vezetek úgyhogy nem kell félni ha valaki kimerészkedik az utcára, nem fogom elütni xD

csak az írjon aki tud is valamit a témáról:)

Köszi

2010. jún. 12. 23:23
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Lehet hogy le fogtok pontozni nem érdekel.

Én nem vezetnék addig amíg nincs jogsim. Hiába vezetsz figyelmesen de az ördög nem alszik. Egy balesetnél lehetsz te is szenvedő fél. Én forgalmas kereszteződésben lakok nem egy baleset volt már itt. Volt aki 35-el jött afőútvpnalon ne legyen semmi baj. Lehet ha 50-el jön akkor nem megy bele az a barom aki nem vette észre a STOP táblát.

De lehet hogy véletlenűl neki koccansz valakinek. Elismered stb és a betétlapre mit írjanak? Tudom hogy neked segítened kell szüleidnek és tisztellek is érte hogy segítesz nekik de te még fiatal vagy inkább menj el egy listával a busszal a Tescoba Coraba. Ha vidéken laksz az ilyen áruházak tuti biztosítanak ingyenes járatokat. Még pesten is vannak ilyenek. Ha sok mindent kell venni szerezz egy ismerőst akinek van jogsija és kérd meg vigyenek el.

2010. jún. 13. 14:44
 12/12 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm mindenkinek és már intézkedünk hogy elkezdhessem ezt az egészet:)

Köszi még egyszer :)

És annak is igaza van aki azt mondja ,hogy még ha "tökéletesen" is vezetek akkor is lehet baj mások miatt:)

Köszi

2010. jún. 13. 18:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!