Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » A 11 éves fiam nem mer egyedül...

A 11 éves fiam nem mer egyedül aludni. Velünk alszik egy külön ágyon a hálószobánkban. Van valakinek tapasztalata erről? Mitől lehet ez? Meddig tarthat még?

Figyelt kérdés
2011. okt. 28. 23:49
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
Ki kel deriteni pontosan a félelem okát,aztán lehet orvosolni!Csak este fél?Mitöl?Napközben jól elvan?Soha nem aludt máshol még?
2011. okt. 29. 00:38
 2/19 A kérdező kommentje:
Napközben nincs semmi probláma. Volt már, hogy iskolából sötétedés után egyedül jött haza és nem félt (legalább is nem mondta.) Az éjszakai nyugtalanság kb 8 éves kora óta van. Előtte kb 6 éves koráig az öccsével aludt egy szobában, majd 6 éves korától, úgy 8 éves koráig egyedül aludt saját szobában.
2011. okt. 29. 01:03
 3/19 anonim ***** válasza:
76%
Én 16 éves lány vagyok kb. 12 évesen lett úgy külön szobám.hogy a hugommal. Még mindig félek:S Muszáj az erkélyen lévő lámpát feloltanom..Nem tudom mi az oka..Viszont azt vettem észre,hogyha sokat vagyok társaságba és érzem,hogy szeretnek akkor enyhül ez a dolog.
2011. okt. 29. 09:41
 4/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm az őszinte válaszaitokat.
2011. okt. 29. 13:16
 5/19 anonim ***** válasza:
39%
Lehet egyszer volt egy szellemes álma amit ő elhitt és... Hát emiatt.
2011. nov. 19. 10:20
 6/19 anonim válasza:
83%
Én 15 éves vagyok,és világ életemben rettegtem a sötétben,mert nagyon élénk a fantáziám és sok mindent beképzelek...sokáig szüleimmel aludtam éjjel annyira féltem..mára szerencsére egyedül alszok egy kislámpa társaságában ;) szóval részemről erős fantázia miatt..na meg félelem a sötéttől.. :)
2012. febr. 19. 20:32
 7/19 anonim ***** válasza:
43%
én is félek a sötétben. amióta láttam azt az idióta fejet a maze game-ből mindig újraálmodom és ezért félek a sötétben.amúgy én 10 éves vagyok.
2012. aug. 10. 20:39
 8/19 anonim ***** válasza:
55%
Januárban leszek 14 éves, és nyaralni mindig a nagyszüleimhez megyek. Az emeleten a nagymamám a kinti szobában alszik, és egyedül bent. Van két egyszemélyes ágy egymás mellett (régen emeletes ágy volt) és egy franciaágy a szoba másik végében. Az egyik egyszemélyes ágyon (ami már régóta az én ágyam) nincsen semmi gond, nyugodtan elalszom. Mellette, a másik egyszemélyesen meg egyszerűen félek az ágy aljától, szorongok, nem bírok ott aludni. A túloldali franciaágyon eddig csak 2x aludtam egyedül, mert ha nincs mellettem senki, valamiért RETTEGEK az gy végétől.
2012. szept. 2. 22:24
 9/19 anonim válasza:
56%
Szia! Nem tudom,hogy aktuális e még de én is így voltam régen,mindig apukámmal aludtam,egyedül nem mertem.Aztán mondták már (11 évesen) hogyjó lenne egyedül aludnom.Én azóta egyedül aludtam egészen 2012. nyár elejéig.Akkor valamiért nem.(Aznap este fájt a hasam de nagyon,lehet amiatt is) Szóval utánna 2-3 hét múlva megint minden a régi volt de abba az időszakba csak tv-vel vagy lámpával tudtam elaludni.Most 12 éves vagyok,jelenleg nincs gond az alvással.Kérdezgesd h nem akar e egyedül aludni.Vagy h miért nem? stb.stb.stb.
2013. ápr. 1. 21:06
 10/19 anonim ***** válasza:
95%
Én 21 múltam és bizony félek este még a kocsiban is. Nem azért mert nem látok egyszerűen csak félek. Ilyenkor (mivel felnőtt vagyok) azzal nyugtatom magam, hogy annak idején az ősemberkék sem álltak a tápláléklánc csúcsán, és csak rájuk "ütöttem vissza" :D Kedves 16 éves lány, próbáld ki nálam úgy ahogy beválik...
2013. ápr. 21. 22:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!