Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » 14/F vagyok. Egyedül nem...

14/F vagyok. Egyedül nem merek elaludni. Hiába ég a lámpa. Folyton rosszakra gondolok. Mit csináljak hogy végre el tudja aludni? :S:S

Figyelt kérdés
2009. júl. 18. 18:29
 1/5 anonim ***** válasza:
74%
Gondolj lányokra. Ne nézz több horrorfilmet.
2009. júl. 18. 18:33
 2/5 anonim ***** válasza:
95%
Az álmatlan időt töltsd álmodozással. Ne nézz akció, triller,horror filmeket ne játsz egy óránál többet a számítógépen legalábbis, lövős, harcolós játékokkal. Két héten belül, kell, hogy eredménye legyen amennyiben nincs úgy szakemberrel (pszichológus) megoldhatjátok.
2009. júl. 18. 18:36
 3/5 anonim ***** válasza:
76%

Ihatsz citromfű vagy orbáncfű teát esténként, megnyugtatnak.

Vannak kristályok is, amik segítenek elűzni a félelmet, például az ametiszt vagy a zöld turmalin, szerezz egy ilyet és tedd a párnád alá, persze csak ha hiszel benne. Én már tapasztaltam a kristályok jótékony hatását.

2009. júl. 18. 19:14
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

én sem szeretek egyedül aludni.

ilyenkor elkezdek gondolkozni,

hogy mi lenne ha....

és lezajlik bennem egy jelenet,és aztán a következő pillanatban már alszom is!

gondolj vmi jóra,szépre:)

14/l

2009. dec. 27. 01:47
 5/5 anonim válasza:
81%
Folyton rosszra gondolsz? O.o Amúgy utolsó: Mi lenne, ha egy oreót adnék a vámpírnak? Horrorsztoriban még akkor is vért inna? Vagy már tejet kívánna? A kriptában folyton táncolna és több vért nem szívna. (Mi lenne, ha adnék egy oreot.)
2015. szept. 6. 11:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!